Веска Лучева, която роди 12-то си дете на улицата в

...
Веска Лучева, която роди 12-то си дете на улицата в
Коментари Харесай

Веска, която роди 12-ото си дете на площада: Беше много страшно

Веска Лучева, която роди 12-то си дете на улицата в град Баня описа, че й се е наложило да се оправя сама, колата за спешна помощ пристигнала половин час след раждането. Всичко се случва точно на 8 март.

Момченцето тежи над 3 кг и сега е в положително положение.

38-годишната Веска Лучева получила контракции ненадейно, до момента в който се разхождала, и изродила детето сама. Линейката идва половин час след спонтанното раждане.

„ Изведнъж стана просто, доста бързо, за 20 минути " споделя родилката пред БТВ. "Беше доста ужасно ", признава многодетната майка.

Тя се обадила по телефона на брачна половинка си Димитър, който дошъл на мястото и изпаднал в потрес. Признава, че доста се уплашил. „ Аз съм човек на 33 години. Гледал съм животни, израждал съм крави и почти съм осведомен с нещата. Такова нещо не съм виждал. Тръпката е доста огромна. Който не го е изпитал, не знае “, споделя Димитър.

Веска е българка. Има към този момент пет деца от Димитър и други седем – в обществен дом в Карлово. Съседите я разказват като добър и радушен човек, който работи по и постоянно оказва помощ на другите.

Димитър заплаща наем за къща в центъра на град Баня. Работи като строител, само че двамата едвам свързват двата края. За фамилията вестта за 12-ата бременност била призната като злополучие. „ Най-много ме е боязън, че тази жена няма живот. Това е 12-о раждане “, споделя Димитър. Искали да махнат бебето, само че коствало 500 лева Веска приема раждането точно на 8 март като божи знак и по тази причина е решила да отгледа детето, вместо да го остави на обществените.

„ Бях решила да го оставя, само че се роди на 8 март – това е някакъв знак “, споделя тя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР