Веска Ковачева е родена на Петковден в с. Горна Липница,

...
Веска Ковачева е родена на Петковден в с. Горна Липница,
Коментари Харесай

Ясновидка: Путин няма да посегне на България, защото я обича

Веска Ковачева е родена на Петковден в с. Горна Липница, община Павликени. Има нормално, само че доста хубаво детство. Израснала оскъдно, само че обгрижена с доста обич от своите родители. Кръстена е на баба си Веска, която изиграва огромна роля в живота ѝ и от която наследява дарбата си. Ясновидката от първото българско евросело Джулюница е щастливо омъжена, има две прелестни внучки – Божидара и Емилия. И двете родени след нейни молебствия и пророчества, кръстени на светци. Популярна е из цяла България и предсказва благодарение на над 90 икони, които са в параклиса ѝ, написа " Ретро ".

" В момента ми се споделя, че в България ще има промени, които през март ще се почувстват по-осезаемо. Тия промени ще бъдат и политически, и геостратегически. Ще има доста обърквания до тогава, отново ще има напрежение, до момента в който се оформи кабинет, който ще стартира позитивни промени, въпреки и не чак такива, каквито желае народът. Пак ще има протести, само че в последна сметка до лятото нещата ще се кротнат. Като цяло за България измененията ще настъпят, само че не толкоз и такива, каквито желаеме. Още сме във фаза, от която ще излезем чак в края на годината. Тогава по-осезаемо българинът ще почувства това, което желае ", предвижда тя.

" Ще има катаклизми, само че слаби, няма да бъдат съдбовни, няма да бъдат съществени. Ще има наводнения, споделя ми се, че ще е поради планетни въздействия. Като цяло огромни катаклизми българския народ не го чакат. Просто би трябвало да се въоръжи с самообладание до есента на годината ", предсказва още гадателката.

За войната в Украйна тя предвижда: " Путин не го споделя, само че той обича България и няма да ѝ посегне. Конфликтът сред Русия и Украйна ще завърши това лято. Ще има преговори. Така е писано и по този начин ще стане ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР