Веселин Великов вече не е старши треньор на Черноморец 1919

...
Веселин Великов вече не е старши треньор на Черноморец 1919
Коментари Харесай

Черноморец уволни Веселин Великов след тежката загуба от Карнобат

Веселин Великов към този момент не е старши треньор на Черноморец 1919 (Бургас), откакто през вчерашния ден тимът загуби с 1:4 от ОФК Карнобат в 29-ия кръг на Югоизточната Трета лига. Великов беше назначен на поста на 11-и октомври предходната година, когато пое тима от Владимир Вълчев. Реално той е третият ментор на бургазлии през сезона, които стартираха с Георги Чиликов и точно под негово управление заеха първо място, в 10 мача освен нямаха загуба, само че и не бяха позволили попадение във вратата си.

По същото време през вчерашния ден водачът Несебър победи Сливен с 2:1 и към този момент има 66 точки. Вторият Гигант (Съединение) е с 64, откакто приключи 0:0 като посетител на Розова котловина (Казанлък). " Акулите " са 3-и с 59.

Положението в Черноморец 1919 (Бургас) се промени фрапантно, откакто тимът напусна личния си стадион и се откри в Долно Езерово. Там пое работата и Великов, на който беше обезпечена прилична селекция – трима легионери, футболисти от Втора лига или такива с опит в професионалния футбол.

Началото на пролетния полусезон беше положително с значими победи като посетител над Родопа (Смолян) и Асеновец (Асеновград). В последните пет мача обаче хората на Великов претърпяха три провали – от напрактика юношите на Локомотив (Пловдив), от Розова котловина вкъщи и през вчерашния ден изрично от останалия с 10 души преди почивката още тим на Карнобат. И макар грешките и на другите съперници за върха, Черноморец по този начин и не стопи задатъка им.

До края на сезона Черноморец ще бъде воден от шефа Слави Костенски.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР