Веселин Маринов и Фънки завихриха лют спор заради Мария. Веднага

...
Веселин Маринов и Фънки завихриха лют спор заради Мария. Веднага
Коментари Харесай

Отварачката скара Веселин Маринов и Фънки

Веселин Маринов и Фънки завихриха пикантен спор поради Мария. Веднага след осъществяването на фолк звездата в “Като две капки вода ” в понеделник вечер двамата членове на журито нагорещиха пристрастеностите с мненията си по адрес на изпълнителката.

Певицата се превъплъти в облика на Анджела Брамбати от италианската група “Рики е Повери ” и бе приветствана от всички. Журито също не спести похвалите си към фолк дивата, само че малко по-късно феновете в залата и водещите гледаха с учудване на разразилия се спор сред Веселин Маринов и Фънки, а Мария леко се усмихваше, без да взема отношение.

“Тежка, доста тежка вечер се обрисува. Ще стартира със съвет към всички участници в “Като две капки вода ”. Много ви апелирам, говорете с Етиен, като ви приготвя, спрете да мислите единствено за пеенето. Пърформънсът е доста значим. Къде отиде щастието, което излъчва Силвия Кацарова?! Къде отиде щастието, което излъчва певицата, която Мария трябваше да имитира?! Повече артистичност би трябвало! Нямаше го това просто да грейне, а тя единствено се чуди по какъв начин да изпее песента ” – разкритикува с изострен звук Димитър Ковачев – Фънки и заключи: “Дайте повече карт бланш на облика. Хората са надарени. Оставете ги и като артисти да се показват по-добре ”.



Маринов не се съгласи с сътрудника си и отбрани своята теза: “Не мога да го схвана Митко с всичко това, което сподели. Значи, тази година ние имаме един неповторим сезон, Митко. Поне половината от участниците имаха неповторими фалшификати ”.

Дебатът продължи с репликата на басиста: “Ама всеки един от тях може да пее, бе брат! ”. Отговорът на поп артиста бе в отбрана на всички участници в шоуто: “Ами ти какво искаш, за седмица да създадат всичко? ”

“Еми да, това е “Като две капки вода ”! Няма да спят, в случай че би трябвало ” – заключи Фънки.

“Мария, довечера беше прелестна. Всеки път надграждаш. Аз не мога да го схвана моя сътрудник Фънки, Мария беше страхотна ” – безапелационен бе Веско за край.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР