Веселин Марешки светкавично се намеси в скандал между Обединените патриоти,

...
Веселин Марешки светкавично се намеси в скандал между Обединените патриоти,
Коментари Харесай

Марешки спасил Волен Сидеров да не бъде бит в парламента

Веселин Марешки стремително се намеси в скандал сред Обединените патриоти, при който е потърпевш водачът на „ Атака “ Волен Сидеров. Това оповестиха от пресцентъра на партия ВОЛЯ.

Научавайки за пердах в парламентарната стая на така наречен патриоти, зам.-председателят на Народното събрание Марешки незабавно предотвратил по-нататъшния скандал в дребната коалиция и защитил Сидеров от нападките на депутатите на Валери Симеонов.

"Подобно държание е извънредно недопустимо и неприемливо в институция като Народното събрание. Ние от ВОЛЯ постоянно бихме се притекли на помощ даже да бият някого на улицата. Още повече във висшата институция, каквато е Народното събрание. “, съобщи Марешки.

ВОЛЯ се разграничава от всевъзможни хулигански прояви в Народното събрание. Случилото се е следващото доказателство, че ВОЛЯ е другата партия в Народното събрание и с наличието си сподели нов жанр и морал в политиката. Скандалните връзки в Обединените патриоти единствено удостоверяват позицията на ВОЛЯ, че предизборните обединения, събрани без правила и общи хрумвания, би трябвало да бъдат неразрешени, се споделя още в известието на партията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР