Весела Барбукова бяга посред нощ от апартамента си в София,

...
Весела Барбукова бяга посред нощ от апартамента си в София,
Коментари Харесай

Весела Барбукова бяга посред нощ от апартамента си в София, за да избегне арест

Весела Барбукова бяга измежду нощ от жилището си в София, с цел да избегне арест. Mediamall съумя да се снабди с видео от охранителните камери на резиденция “Анастасия ” в София, от което се вижда, по какъв начин брачната половинка на строителния необут Димитър Барбуков напуща измежду нощ жилището си, с цел да избегне предстоящ арест.

Весела Барбукова бяга измежду нощ

Действието се развива в нощта против 3-ти ноември към 3:00 ч. след среднощ, като единствено няколко часа по-късно в Перник бе задържан нейният брачен партньор Димитър Барбуков. Строителният бизнесмен Димитър Барбуков бе измежду арестуваните в акция против изборната търговия в Перник. Тогава още стана ясно, че някогашната му брачната половинка Весела Барбукова също е оповестена за търсене, само че по този начин и не бе открита. Записът демонстрира, по какъв начин единствено няколко часа преди ареста на брачна половинка си, Барбукова, очевидно предизвестена от свои хора в Министерство на вътрешните работи, най-изненадващо напуща дома си в София, като изяснява на портиера на постройката, че незабавно отпътува по работа във Англия.

Барбукова напуща страната

Истината обаче е, че шпиони, работещи в полицията, явно са предизвестили Барбукова за идната акция, като с помощта на тази информация и тя стремително напуща страната.По време на масираната полицейска акция в Перник също по този начин беше арестуван и общинския консултант от Земен, който в следствие бе упрекнат в изборни измами.

Що се отнася до Весела Барбукова, тя и до през днешния ден е в неопределеност, а по време на интервенцията в дома й бяха открити описи с над 300 имена, очевидно готови за пазаруване на гласове.

Повече вижте във видеото:

Още вести четете в категория Крими & Темида.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР