Версията, че 29-годишният Христо Давидов от село Пчелище е пребил

...
Версията, че 29-годишният Христо Давидов от село Пчелище е пребил
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Строителят Христо Давидов първо бил пребит до смърт, след това обесен

Версията, че 29-годишният Христо Давидов от село Пчелище е пребил някогашната си другарка Теодора, след което се е обесил, е на път да отпадне. В документ от патолог написа, че младият мъж има прободни рани в региона на корема и гърдите, спукани ребра. От Окръжна прокуратура - Велико Търново показаха пред Lupa.bg, че не изключват и хипотезата Христо да е бил погубен.

" Напредваме в следствието. Има подготвени експертизи, само че чакаме още да излязат. Искаме да забележим ДНК експертизата и други неща, с цел да можем да обявим повода за гибелта на младия мъж ", обясниха пред медията ни от държавното обвиняване във Велико Търново. 

" Мислим, че брат ми е погубен, само че кой, по какъв начин, никой не може да каже. Двамата бяха разграничени от 2 месеца и 11 дни. Не знам за какво вечерта Христо е отишъл в нейната къща и оттова насетне какво е станало. Тя е единственият жив очевидец ", сподели Велизар Давидов.

Близките се съмняват, че в мистериозния случай е забъркан и трети човек. Възможно ли е някогашната другарка на Христо да е имала ухажор, който от ревнивост да го е погубил?! По неофициална информация младият мъж е бил в къщата на някогашната си, с цел да й помогне да направи ремонт.   

Вечерта на 11 против 12 март 29-годишният Христо Давидов бе открит мъртъв, а някогашната му другарка Теодора – в безпомощно положение. Първоначалната версия бе, че младият мъж я е пребил грубо. Тя изпаднала в безсъзнание, а той решил, че я е умъртвил и поставил завършек на живота си.

" Момчето е от доста положително семейство, със строителство се занимава. Жената, на която е работил, не я познаваме, тя не е локална, неотдавна е в нашето село. Не се е записала, като че ли е в конспиративност. Пътува постоянно до Велико Търново ", разясниха пред медията ни поданици на Пчелище. 

39-годишната Теодора е учителка по обучение. Местните хора обаче не я харесват и считат, че поради нея Христо е мъртъв. Те описват, че във вечерите преди нещастието край къщата на дамата обикаляла кола. Трябва полицията да разбере чий е нейният притежател и има ли той връзка със гибелта на Христо. Жителите на Плачище събират подписка за  изселването на учителката. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР