Вероятността да влезем в спирала от избори, особени при наличието

...
Вероятността да влезем в спирала от избори, особени при наличието
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев притеснен: Дано не се правят опити за преминаване към президентска република

Вероятността да влезем в серпантина от избори, особени при съществуването на толкоз рецесии, е огромна. Това може да бъде употребявано, с цел да се настрои обществото, че парламентарната народна власт не работи и би трябвало да преминем към президентска република. Това съобщи Ивайло Мирчев от “Демократична България ” в политически коментар за предаването “Въпросите ” по TV1.

“Надявам се това да не е крайната цел, защото никога не е потребно за България. Както също се надявам да има разсъдък на идните избори и той да победи. Ако се окажем в сходна настройка или по-тежка, ще бъде доста мъчно да се сформира ръководство ”, сподели някогашният депутат.

Той дефинира като сериозна вероятността да се стигне и до нови парламентарни избори през февруари на фона на икономическата рецесия и предстоящите високи цени на енергоносителите, както и поради вероятната настройка в идващото Народно заседание. “Газът ще стигне, само че рецесия ще има и тя ще е по-скоро икономическа ”, добави някогашният член на енергийната комисия в Народно събрание, който подсети, че се задава и криза.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР