Вероятно всеки все някога се е питал дали е влюбен

...
Вероятно всеки все някога се е питал дали е влюбен
Коментари Харесай

Ето 10 знака, че наистина сте влюбени

Вероятно всеки все в миналото се е питал дали е влюбен в индивида до себе си или е усещал избрани промени, които са му били сложни за пояснение. Как разбираме, че сме влюбени? Може да се случи бързо или пък във времето, само че има 10 признака, които са индикатор за тези страсти. Ето кои са те:

1. Чувствате се по-смели. Любовта може да ни направи по-смели и отворени за нови прекарвания, да ни стимулира да надградим свои умения и т. н. Когато се влюбим, можем да разтеглим визията си за себе си, за живота като цяло. Когато страстите са споделени, виждаме повече благоприятни условия като цяло пред себе си.

2. Любопитството към него/нея е мощно . Когато се влюбваме, ние сме склонни да учим всяко придвижване, жест и дума на индивида, който е завладял сърцето ни. Също по този начин се интересуваме от това каква музика харесва, желани цветове, усети, всичко, което може да ни разкрие повече за този човек.

3. Усещаш неговата/нейната болежка . Още един симптом, че сте влюбени в някого/партньора си е когато имате нараснало възприятие на съпричастност към този човек. Когато той е благополучен и вие сте радостни, когато има сложни мигове вие ги съпреживявате. Същевременно по този начин е допустимо да имате желанието да му дадете любовта си по метода, по който той желае, забравяйки за себе си.

4. Имате доста хрумвания за срещи . Влюбеният човек желае да прекарва повече време с обекта на своите стремежи и има куп хрумвания по какъв начин да прекарат прелестно времето си дружно.

5. Забравяте другите си цели . Друг симптом на влюбване е желанието да прекарваме цялото си време с колегата си, постоянно изключвайки свои другари, занимания, работата, нашата система за обвързаност работи оптимално.

6. Повишено предпочитание за секс. Когато сме влюбени, ние сме подготвени да вършим секс съвсем когато и да е и на всички места.

7. Вие сте по-привлечени, изключително физически . Това се случва с помощта на окситоцина и съвсем от самото начало, до момента в който сме в компанията на обичания човек ни се желае да го допираме, целуваме, прегръщаме. Физическата непосредственост предизвиква повишение секрецията на свързващия хормон окситоцин в нашия организъм, прочут още като „ хормонът на любовта “.

8. Чувствате се положително за бъдещето. Когато сме влюбени, бъдещето ни наподобява доста по-светло, цялостно с капацитет, тъй като знаем, че не сме сами.

9. Притеснявате се. И това е напълно обикновено. Изпитваме това, което се назовава „ суматоха на обвързаност “, изключително в случай че считаме, че съществува риск връзката да не продължи дълго време или пък страстите ни да бъдат отхвърлени, да ни изоставят.

10. Чувствате се по-добър човек . Въпреки че самоусъвършенстването и като цяло позитивната смяна в държанието не зависят от любовта, то тя сигурно може да помогне. Положителните страсти ни карат да бъдем по-добрата версия на себе си – ние сме доверчиви, любящи, великодушни, благи, търпеливи, прощаващи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР