Вероятно всеки фен на спорта е срещал термина щастлив губещ“.

...
Вероятно всеки фен на спорта е срещал термина щастлив губещ“.
Коментари Харесай

3000 лв. Седмичен Кешбек в „Месец на футбола“ на efbet. Загубата може да се превърне в победа!

Вероятно всеки почитател на спорта е срещал термина „ благополучен губещ “. Обикновено се среща в тениса, когато състезател, изгубил в квалификациите, получава място в главната скица, макар че е изгубил мача си. Подобна е концепцията зад новия „ кешбек “ бонус в платформата за  efbet.com. Букмейкърът „ чества “ завръщането на най-силните шампионати с „ Месец на футбола “ и 3000 лева седмичен кешбек.

„ Пари назад “ с новия бонус на efbet 

„ Cashback “, в резюме, значи връщане на залог назад при избрани условия. И в идващия един месец тъкмо това ще обезпечи на своите консуматори.

Какво съставлява бонусът

В интервала от 14.08 до 10.09.2023 година всички дейни клиенти на efbet.com ще имат опция да вземат участие в промоцията „ Месец на футбола “. Това е акция с награден фонд от 1000 лева на събитие, разпределен в 10 спортни бонуса х 100 лева под формата на безвъзмезден залог.

Всяка седмица от промоционалния интервал включва общо 3 футболни срещи с награден фонд от 1000 лева всеки или общо 30 спортни бонуса х 100 лева под формата на безвъзмезден залог и на обща стойност 3000 лева!

Всяка седмица от този бонус акция на efbet ще включва 3 разнообразни футболни срещи, които ще вземат участие в промоцията. Те ще бъдат обявявани няколко дни преди старта на първата среща.

Всеки консуматор може да взе участие, в случай че извърши условията 

Всеки може да взе участие при предпочитание и осъществяване на разпоредбите и изискванията, заложени в промоцията. Всеки, който е заложил 100 лева или повече На Живо на оповестеното събитие, взе участие в лотария за систематизиране на 10 бонуса х 100 лева под формата на безвъзмезден залог. Всеки консуматор има право да взе участие за всяко събитие.

За да се класира за томболата, потребителят би трябвало да извърши следните значими условия:

Залогът би трябвало да е изработен на пазар НА ЖИВО; Залогът може да бъде индивидуален или многоброен, само че наложително пазарът от събитието, участващо в промоцията, би трябвало да бъде НА ЖИВО; Залози, направени преди началото на събитието, не участват; Само
залози, уредени като „ губещи “ вземат участие в томболата; Няма дължим най-малък коефициент.

С цялостните условия и правила на промоционалния интервал всеки може да се запознае в уеб страницата.

Бонусите са значими в efbet.com 

През този уикенд стартират и последните 2 шампионата от топ 5 на Европа – Първа Бундеслига в Германия и Серия А в Италия. В същото време борбата в efbet Лига към този момент е в разгара си, а ни чакат и доста забавни срещи по терените в Англия, Франция и Испания.

Разбира се, цялата футболна страст се завръща и с цялостен набор от оферти в efbet. Освен коментирания „ Месец на футбола “, в уеб страницата могат да бъдат открити едни от най-интересните срещи с 0% Марж и още куп спортни оферти:

Начален Бонус за спорт; 50 лева
бонус без депозит за спорт;  Бонус 150х50 лева след всеки кръг на efbet Лига.

А сега в платформата тече и второто издание на „ Pragmatic Play Слот Маратон 1 000 000 лева.„!

Отговорна игра 

Игралната промишленост е за развлечение! Въпреки че са вероятни както дребни, по този начин и огромни облаги, те никога не са сигурни, а несъразмерното залагане може да докара до насърчаване на взаимозависимост. Затова и хазартът би трябвало да е само средство за развлечение, а не за изкарване на пари – странични или съществени.

Повече информация по отношение на виновния хазарт и предварителната защита от опасности е налична в секция „ Разумно залагане “ на efbet.com и в уеб страницата на Национална агенция за приходите.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР