Вероятно вече сте чували за манифестация – техника, която ни

...
Вероятно вече сте чували за манифестация – техника, която ни
Коментари Харесай

Какви цветове да носите в новогодишната нощ за най-добър ста...

Вероятно към този момент сте чували за манифестация – техника, която ни оказва помощ да вдъхнем живот на нашите мисли и най-съкровени стремежи посредством конфигурация на желанието. Но знаете ли, че един от методите да постигнете това е с модата и облеклото?

Конкретните цветове корелират със характерни усеща и планове и като ги носите, можете да сбъднете фантазиите си, написа tialoto.bg. Правенето на това в дни с магическа мощ, като да вземем за пример новогодишната нощ, е изключително мощно, защото ще сътвори и добави положително въодушевление в живота ви с минимални старания.

Първата стъпка е да се вдъхновите, като се фокусирате върху фантазиите и стремежите си за 2023 година. След това оставете Вселената да си свърши работата посредством цветна магия. За да превърнете най-съкровените си видения в действителност през идната година, е значимо да знаете тъкмо какъв тоалет да изберете за новогодишната нощ. Тук обаче не приказваме за кройка или модел, а за избран цвят.

Какви цветове да носите за най-хубав старт на 2023

Розово

Много от нас се стремят да имат обич в живота си в един или различен миг, заради което носенето на какъвто и да е колорит на розово в новогодишната нощ може да помогне за проявата на романтика. Това е добър избор, в случай че сте необвързани и се надявате, че целувката в среднощ ще се трансформира в освен това от моментно въодушевление. Ако към този момент сте обвързани, розовото може да ви помогне да поддържате позитивни страсти и да ви разреши да планувате общото бъдеще с колегата ви.

Лилаво

Ако желаете да увеличите силата и да засилите персоналната си магия през 2023 година, изберете величествен виолетов цвят за новогодишната нощ и през първите няколко месеца от новата година. Особено значими са плюшените и меки материи като сатен и кадифе. Лилавото също ще ви помогне да се потопите в духовната сфера, да приемете идеология или философия с по-висш разсъдък и да придобиете мъдрост през идната година.

Сребърно

Среброто е мотивационен цвят. Това ни разрешава да придобием изясненост и мощ във всичко, което вършим, което от своя страна ни оказва помощ да подобрим цялостната си обстановка и да създадем нужните промени, с цел да живеем по-добре. Тъй като е в сходство с цвета на луната, среброто носи персонална и прочувствена промяна. То също по този начин е цветът на фантазиите - носете го при новолуние или пълнолуние, с цел да придобиете страхотна убеденост през идната година.

Златно

Златото е най-благоприятният цвят за привличане на позитивна сила, защото съставлява алхимия, благосъстояние и кралски особи. Добавете златен аксесоар или напряко си облечете златна рокля за новогодишната нощ, с цел да може сами да си създадете поле за невероятни неща в живота ви. Цветът също по този начин ни разрешава да мислим в по-широка вероятност и ни оказва помощ да разберем какво би трябвало да създадем, с цел да растем през идната година.

Синьо

Известно е, че синият цвят носи положително въодушевление. Той значи преданост и позитивност, като е изключително удобен, когато става въпрос за кариера. Синьото усъвършенства професионалния статус, вдъхновявайки убеденост на всички, които го носят, а също по този начин има силата да ускори вашата вътрешен глас и благоденствие. Не единствено че цветът идва със студени трептения, само че също по този начин е потвърдено, че намалява кръвното налягане, което значи, че е идеалният цвят за понижаване на напрежението.

Бадемово

Този цвят съставлява чистотата на сърцето и духа. Важнo е да носите всевъзможен колорит на бадем, в случай че копнеете да изчистите силата от предишното и да започнете начисто. Това е изключително потребно, когато желаете да съживите всекидневието си и да извършите нужните промени в него. Докато сърцето ви върви в вярната посока и мислите ви са ясни, всичко може да се случи през 2023 година.

Червено

Като цвят на пристрастеността и желанието, аленото може да приведе задачите ви в деяние. С нужното количество увереност можем да проявим най-истинските си и дълбоки желания, когато носим алено. За да помогнете на магията да се случи през 2023 година и вашите фантазии да се трансфорат в действителност, без значение какъв брой огромни или дребни са те, обличането на червен колорит може да даде старт на проектите ви още в новогодишната нощ.

Зелено

Зеленият цвят, изключително изумруденият, притегля разцвет и обилие. Носенето му като част от новогодишното облекло ще ви помогне да спечелите пари и благосъстояние. Ако копнеете за увеличение на банковата си сметка или се надявате на спомагателни приходи, които да похарчите през 2023 година, изберете от другите нюанси на зеленото. Това също е и цветът за вас, в случай че се пробвате да преодолеете тежка разлъка.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР