Вероятно вече познавате силата на контент маркетинга. Когато започнете да

...
Вероятно вече познавате силата на контент маркетинга. Когато започнете да
Коментари Харесай

Право в целта: Пет вида ценно съдържание за вашата маркетинг стратегия

Вероятно към този момент познавате силата на контент маркетинга. Когато започнете да публикувате скъпо наличие във вашия фирмен блог, подкаст или влог, всички други форми на маркетинг и напредък незабавно стават по-лесни за осъществяване. Доброто и автентично съдържание не единствено оказва помощ за усъвършенстването на търсачките, само че също по този начин оказва помощ за PR, развиването на бизнеса, обществените медии и даже набирането на средства.

Малко неща са толкоз ефикасни за одобряването на вашата марка като престиж, колкото бранд наличието, написано и основано от вас. Колкото и да е значимо качеството на наличието, количеството също е от решаващо значение. Хората харесват последователността, тъй че не би трябвало да стартирате, в случай че не сте подготвени да продължите.

Следващият въпрос е какви видове наличие да създадете. Ето пет образеца за положително наличие, което можете да създадете. 

Покрийте горещите трендове във вашата промишленост

Всичко, което вършиме в пространството за наличие, би трябвало да го вършиме с една цел: да утвърдите компанията като водач на мисли. Ако видът наличие, което пишете, не служи на тази цел, тогава не го пишете.

Какъв по-добър метод да утвърдите името си от това да уведомите аудиторията си какви са горещите трендове във вашето пространство? Ако да вземем за пример изграждате компания във VR пространството, тогава ми кажете на какво да обърна внимание. Кои са някои от най-вълнуващите неща, които се случват в света на VR? Ако съм човек или компания, които се интересуват от VR, задачата е да възприема вашия блог като водещ престиж във всички неща за VR.

Резюме на последните вести

В допълнение към общите трендове, кои са някои от най-новите неща, които се случват във вашето пространство? Запомнете, задачата тук е да се утвърдите като престиж. Покривайки всички вести във вашето пространство, вие казвате на аудиторията си, че вие ​​сте най-хубавият източник на информация за вашата промишленост. Може да извършите тази обява в първия ден от седмицата, с цел да можете да информирате аудиторията си за протичащото се.

Интервюирайте лидер във вашето пространство

Когато интервюирате някого във вашето пространство, вие постигате три доста значими неща. Първо, установявате или укрепвате връзката с този човек, като му давате поле за изява. Второ, печелите целеви трафик, когато потребителите ви споделят изявлението със своята публика. И трето, вие издигате марката си посредством асоцииране с този водач.

Магията на интервютата е, че те реализират много моментална възвръщаемост на инвестицията. Помислете какъв брой време лишава да изпратите на някого 10 въпроса по имейл. Не толкоз дълго, само че възвръщаемостта, както споменахме нагоре, е голяма.

Създайте лист с авторитни лица на вашия пазар

Когато създадете лист с най-хубавите 20 вложители, публицисти, изпълнителни шефове или всяка друга категория във вашето пространство, вие постигате всички неща, упоменати в точката нагоре, само че в мащаб.

Всеки от тези вложители ще получи уведомление, че е показан в някакъв блог, за който в никакъв случай не е чувал. Те ще влязат в блога ви, с цел да го ревизират. Веднага щом го създадат, вие попадате в техния радар. След това те ще го споделят, което притегля съответния трафик към вас, а вие ще издигнете марката си, като се свързвате с тези водачи.

Създаването на подобен лист може да отнеме повече време от едно изявление, само че въпреки всичко лишава по-малко време от писането на елементарна публикация. Всеки човек в листата би трябвало да има дребно изображение на лицето и един ред, описващ за какво е показан. На върха на листата помислете да извършите колаж от всички лица, тъй че когато споделите листата в обществените медии, всички хора, които сте показали, ще видят лицата си и ще бъдат по-склонни да го споделят със своято публика.

Прегледайте ново решение или артикул, който сте срещнали

Освен трендове, вести, изявленията и описи, споделете някои други решения в пространството. Помислете дали да споделите какво вършат вашите съперници. Да, вярно прочетохте - представяйте вашите съперници. Нищо не крещи убеденост повече от това да имате смелостта да разпространявате вашите съперници. В последна сметка, излъчването на убеденост е това, което търсите.

Когато хората видят, че не се страхувате да разпространявате конкуренцията си, те автоматизирано ви възприемат като същински водач, който знае, че техният артикул е задоволително мощен, с цел да победи конкуренцията.

Това са единствено няколко хрумвания за наличие, само че има още доста. Можете да опитате отзиви, публикации за водачество от ръководители на компании или даже публикация за това къде ще бъде вашата промишленост след десетилетие - съгласно вас, престижът в пространството. 

Източник: Хилел Фулд, маркетинг експерт в софтуерния сектор и стартъп консултант за

Превод и редакция: Нели Тодорова 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР