Вероятно си мислите, че зареждате правилно телефона си. За да

...
Вероятно си мислите, че зареждате правилно телефона си. За да
Коментари Харесай

4 дни няма да зареждаш телефона си, ако направиш това!

Вероятно си мислите, че зареждате вярно телефона си. За да ревизирате дали в действителност е по този начин, добре е да прочетете идващите редове.

Вероятно вие или ваш другар сте останали разочаровани от обстоятелството, че батериите на новите телефони не устоят дълго време. Знаете ли обаче, че виновността за това е напълно ваша?

Когато батерията стартира да ви предава, ви се постанова да зареждате все по-често телефона си. Стига се до миг, в който той би трябвало да стои включен съвсем непрекъснато в зарядното устройство. Противно на всеобщо публикувания мит, телефонът никога не би трябвало да се зарежда на 100%.

 

Вероятно множеството от вас позволяват тъкмо тази неточност, тъй като по този начин са ви посъветвали, когато сте си купували телефона.

Представители на компания, която се подрежда измежду най-големите производители на акумулатори за мобилни телефони, споделят, че зареждането на батерията на 100% е голяма неточност. В никакъв случай не я зареждайте на 100%

Те разкриват, че когато батерията се зареди напълно, стартира да генерира електричество на дребни порции, а това оказва помощ за поддържане на положението й. Без оглед на това дали си давате сметка или не, по този метод допринасяте за износването на батерията ви за доста по-кратък период от време. Това значи, че наложително би трябвало да изключите телефона си преди да се е заредил напълно. 

Същата компания поучава да зареждате телефона си постоянно и на дребни порции. По този способ си гарантирате, че ще можете да го употребявате по-дълго време без батерията да ви основава проблеми. Освен това всеки притежател на мобилен телефон би трябвало да знае, че батериите са извънредно чувствителни на прегряване

. Специалисти предлагат по време на зареждането на батерията да сваляте капака на телефона. Ако спазвате всички тези правила, ще можете да употребявате мобилния си телефон по-дълго време, като освен това батерията няма да ви основава проблеми. Изпробвайте тези рекомендации и сами ще се убедите, че ще има голяма разлика. Батерията ви ще устоя доста по-дълго спрямо преди.

Ако преди след зареждане батерията на телефона едвам ви е изкарвала до края на деня, спазвайки тези правила и ще измененията нещата.

С тях ще си гарантирате потреблението на телефона си цели 4 дни, без да се постанова да го зареждате. Може би ви звучи необикновено, само че това е реалност. Препоръчваме ви да пробвате и ще се убедите сами. Разкрийте тези препоръки и на вашите близки.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР