Вероятно съм бил твърде добър към абсолютно всички. Такъв тип

...
Вероятно съм бил твърде добър към абсолютно всички. Такъв тип
Коментари Харесай

Борислав Михайлов: Голямата ми грешка е, че съм твърде добър

" Вероятно съм бил прекомерно добър към безусловно всички. Такъв вид като мен мъчно се намира, който може да понася всичко ", съобщи Михайлов, само че изрично отхвърли той да носи виновността за 0:6 от Англия преди няколко дни.
Това Борислав Михайлов дефинира като най-голямата си неточност по време на ръководството на БФС, което продължи 14 години. Днес той публично подаде оставката си и се отдръпна от футболния съюз.
Ето по какъв начин я изясни
Аз нося отговорност пред хората, които са ме избрали. Това са всичките 600 делегата. Нещата се трансформираха към по-хубаво като работа на БФС.
Това, че резултатите са слаби, аз нямам никаква виновност . Не съм позволил аз 6 гола. Когато се струпат доста неща на един път, потегля си. Има условия за играчите, има си треньор, който си получава заплата ".
Той изясни, че с решението да си тръгне цели да смъкна напрежението от сътрудниците си.
Михайлов по този начин и не даде явен отговор по какъв начин БФС изразходва финансирането от страната, изключително във връзка с детско-юношеския футбол.
Вижте какво е обяснението което той даде пред сътрудниците от SportLive.bg.
В отговор на журналистически въпрос, за какво е ненавиждан от голям брой представители на футболната общност, Михайлов съобщи, че у нас просто не обичат съумелите хора, а той е подобен.
Не се усещам предаден, за футбол ще мисля след доста време, в случай че изобщо мисля. В България просто не почитат съумели хора като мен. Защо ме ненавиждат? Защото се съблюдават разпоредбите и тъй като всички тези почитатели са били наказвани от Българския футболен съюз. Отказвам да поема непознати вини след всичко сторено за родния футбол отпред на Българския футболен съюз ", приключи той.
Как ще се отрази оставката му на позициите на България съгласно Михайлов, вижте в този материал.
Йордан Лечков направи доста самонадеяно изявление, като не изключи опцията още веднъж да е ръководството на родния футбол.
" Нека се даде еднакъв късмет на всички претенденти да ръководят българския футбол. Това, което ние постигнахме, не е по никакъв начин малко. Очакваме платформи, хрумвания...
Планира ли Лечков да се кандидатира за президент, разберете в SportLive.bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР