Вероятно повечето от нас в детството са имали възможност да

...
Вероятно повечето от нас в детството са имали възможност да
Коментари Харесай

Момичето приюти малко коте, а той порасна и изобщо не е котка

Вероятно множеството от нас в детството са имали опция да „ влачат “ коте или кученце от улицата. Понякога даже беше допустимо да се убедят родителите да оставят домашния любим и той стана любим на фамилията. Ето героинята от нашата история, решила да приюти две безпомощни котенца, открити на пътя.

1. 

Един ден, разхождайки се с брат си, момичето чуло жално скърцане от храстите. Решавайки да ревизират какво се случва, те откри две мънички котенца. Не беше допустимо да се откри котешка мама и тя решила да донесат котенцата вкъщи. Еднто беще доста сладо и след няколко дни умря. Но вторият се оказа здрав.

2.

Когато котето порасна малко, беше решено да го закарат при ветеринарния доктор за обзор. Каква изненада беше, когато се оказа, че нейният домакински любим въобще не е котка! Момичето изначало не повярва и реши да разбере мнението на още няколко специалисти. Но всички единомислещо повториха, че бебето й въобще не е домашна котка.

3.

„ Котката ” се оказа бебе ягуар. С течение на времето животното може да стане рисково. За благополучие, за него имаше място в специфична стая. Тук животните се отглеждат в условия, близки до дивата природа. И когато ще порасне и ще се свикне, ще могат да го пуснат, където сигурно ще е по-удобно, в сравнение с в къщата.

4.

5.

6.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР