Вероятно не сте чували досега за стафидената вода, но тя

...
Вероятно не сте чували досега за стафидената вода, но тя
Коментари Харесай

Едва ли сте чували за тази странна ВОДА, но тя не само пречиства тялото, а и стопира проявата на редица онкологични заболявания

Вероятно не сте чували до момента за стафидената вода, само че тя бързо би могла да стане вашето обичано пиво. Ако следвате прецизно лечебната процедура, която ви предлагаме, след единствено 4 дни ще отчетете, че храносмилането ви се усъвършенства и към този момент сте много по-пълни с сила, в сравнение с преди. Стафидената вода подтиква интензивно всички биохимични процеси в черния дроб, като подкрепя детоксикирането на кръвообращанието.

Стафидите са избрани от докторите като отличен източник на антиоксиданти.

И това е забавно - Стафидената вода прочиства черния дроб - още по тематиката четете на най-хубавия здравен уебсайт zdrave.to

Те пазят тялото от най-големия му палач – свободните радикали, които са отговорни за появяването на съвсем всички онкологични болести.

Стафидената вода е това лекарство, което е в положение да направи изцяло филтриране на черния дроб, само че в това време и да защищити човек от сърдечно-съдови болести.

Как да приготвим стафидена вода?
Нужни са 2 чаши вода (това възлиза на към 400 мл.) и 150 гр. стафиди. Необходимо е обаче да се изберат по-тъмни стафиди, защото те са естествените. Светлите са най-често резултат от химическа обработка.

Водата се слага на котлона и се чака освен да заври, само че и да кипне. После се поставят стафидите (добре измити), които се оставят 20 мин. да врат. Накрая се прецежда добре и се пие водата. За по-силен резултат може да се оставят накиснати във водата, при изключен котлон и затворен похлупак, за една нощ. После на сутринта се прецежда и се затопля напитката преди консумация.

Стафидената вода се пие едновременно – постоянно на гладно и не по-малко от 30 мин. преди закуска. Пречистването би трябвало да продължи минимум 4 дни, само че може и до седмица. Хубаво е да се прави един път в месеца, с цел да се реализиран по-трайни резултати.

С тази напитка се подтиква и храносмилането. Тя оказва помощ за по-добрата обработка на питателните субстанции в стомаха, намалявайки киселините. Редом с това дава изгода върху кръвообращението и чернодробната функционалност.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР