Вероятно най-различни фактори не искат да има правителство. Според мен

...
Вероятно най-различни фактори не искат да има правителство. Според мен
Коментари Харесай

Тома Биков побесня заради изтеклите записи: Да си правят ала-бала с Радев. С нас няма как

Вероятно най-различни фактори не желаят да има държавно управление. Според мен им се оказва помощ и от страна на сътрудниците от Политическа партия. Този скандал, който през вчерашния ден се развихри, идва напълно от Политическа партия. Всички страни в този спор – и Кирил Петков и Радостин Василев са народни представители от Политическа партия, съобщи националният представител от ГЕРБ Тома Биков.
На националния съвет на Политическа партия се приказват скандални неща. Никой не е отрекъл записът да не е достоверен “, призна той.
„ Че би трябвало дирекциите да бъдат част от политическите кабинети, на които даже самият господин Божанков споделя, че администрацията по този начин ще стане политизирана. Кои са тези „ наши хора “, кое е това „ посолство “, кой е ходил да договаря. Ние нито имаме държавно управление, нито някой има мандат за такова нещо. Ако това не е правилно, значи че си лъжат личните членове на националния съвет, а в случай че е правилно, би трябвало съществено пояснение какво се случва “, съобщи Биков.
„ В нашата група има разнообразни отзиви, само че ние естествено обсъждаме тези неща. Имахме няколко съвещания. Ако изтече от тях запис, ще видите, че диалогът е надалеч по-различен от този, който чухме. Миналата седмица, преди тези събития, твърдях, че би трябвало да има непартийно държавно управление. Ще пазя тази теза до последно. В момента е невероятно да има еднопартийно държавно управление на Политическа партия освен това състояние. Ние не желаеме министерски кресла. Трябва да бъдат излъчени отдалечени от партийните управления лица “, счита той.
По думите му не може всеки априори посочен от Политическа партия да е добър, а всеки априори посочен от ГЕРБ е неприятен. „ Ако са ти положителни критериите, какво прави при теб Радостин Василев? Той добър ли е? По кои критерии примерно Красимир Вълчев или Деница Сачева са неприятни “, запита той.
„ Няма по какъв начин „ Министерство на вътрешните работи да е наше за изборите “ и всевъзможни такива неща. Ние сме на едно мнение, че България би трябвало да се стабилизира. Трябва обаче коренно друг метод от този в записа на Политическа партия. Преговорите съгласно мен би трябвало да стартират изначало и да се сложи ясно въпросът за непартийно присъединяване “, сподели той.
Според него управителните фрагменти на Политическа партия би трябвало да си останат в Народното събрание, както и тези на ГЕРБ. „ В държавното управление би трябвало да има единствено специалисти “, безапелационен е Биков.
„ В тази обстановка не можем да подкрепим държавно управление, в което участва Асен Василев, след всичко, което сподели “, добави Биков, визирайки думите на Асен Василев от изтеклите записи, че ще бъдат сменяни шефовете на силовите структури.
„ С нас ала-бала не могат да си вършат “, отсече Биков и добави – това да си го вършат с Радев.
Той призна, че за него записите не са изненада, тъй като той знае по какъв начин действат тези хора кардинално.
„ Ако си мислят, че за 3-4 месеца ще си създадат ала-бала с нас, а след това ще счупят страната и ние ще ги оставим, няма да стане “, отсече той.
„ Дали сме мандат на госпожа Габриел да води тези диалози с Денков по собствен метод, както откри за добре. Моето виждане обаче е, че ние към този момент сме в нова обстановка “, сподели той.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР