Вероятно най-емблематичната и най-продължителна връзка в родния шоу бизнес вече

...
Вероятно най-емблематичната и най-продължителна връзка в родния шоу бизнес вече
Коментари Харесай

Официално: Андреа и Кубрат скъсаха! Певицата с първи коментар за раздялата

Вероятно най-емблематичната и най-продължителна връзка в родния шоу бизнес към този момент е в предишното. Поп-фолк певицата Андреа и боксьорът Кубрат Пулев са се разделили.

Новината заяви персонално Андреа в своя Instagram профил с обява, която след това изтри.  " Твърде млада съм, с цел да се омъжа и прекомерно огромна, с цел да играя детски игри - любувам се на необвързания си живот ", написа тя под селфи.

И в случай че не е задоволително ясно, в коментар консуматор пита в прав текст дали са се разделили с Кубрат. При което певицата дава отговор с елементарна емотикона - палец нагоре.

Андреа и Кубрат Пулев бяха дружно цели 12 години. Тя беше неразделно до него във всички значими борби на кръга, а и отвън него - като да вземем за пример драмата с Джени Суши.

Преди 2 години в изявление Андреа съобщи, че не ѝ е нужна женитба и пръстен, с цел да се усеща обичана.

В свои изявленията пък Кубрат постоянно я е упреквал за разголените фотоси, които качва. 

 

Слухове за края на връзката им имаше още при започване на годината. Впечатление вършиха и екзотичните пътувания на Андреа, на които не беше с него.

Преди дни двамата кумуваха на сватбата на другар на спортиста. След това папараци снимаха Андреа и Кубрат дружно на плаж.

Дали Джени Суши е " помогнала " за края, или пък връзката им просто се е изчерпала, няма по какъв начин да знаем, само че се надяваме и двамата да намерят същинското благополучие напълно скоро.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР