Вероятно е схемата 60 на 40 да продължи след периода

...
Вероятно е схемата 60 на 40 да продължи след периода
Коментари Харесай

Сачева защитава 60 на 40 - трябвали пари за бюджета

Вероятно е схемата " 60 на 40 " да продължи след интервала март – май, като всичко е допустимо. Цената на тази рецесия би трябвало да бъде платена от всички. Това съобщи общественият министър Деница Сачева.
Тя отбрани мярката и с други думи – да постъпвали средства в държавния бюджет. И заприказва, че може мярката да бъде преразгледана за след изключителното състояние.
Помощта също би трябвало да се заплати – страната би трябвало да вземе отнякъде, т.е. от налози и осигуровки, продължи Сачева, съгласно която " би трябвало първо да се даде, след това да се вземе ". Тя попита за какво няма толкоз взаимност в данъчната и осигурителната система, като изиска за това да бъде отворен спор след острата фаза на рецесията.
Пред Нова телевизия Сачева сподели, че 291 000 души са безработни – по регистрация в бюрата по труда. А към 12 000 не получават никакви компенсации за безработица, по думите ѝ. Ако някой не се е осигурявал на никое място, може да употребява еднократна помощ 375 лева, подсети Сачева.
Министърът на обществената политика сподели и, че схемата с грантове сред 3000 и 10 000 лв. за микропредприятия ще оказва помощ на стопанската система. Става въпрос за регистрирани юридически лица.
Още: " Борисов видя " 60 на 40 " като безплатна мярка - пари, които не се връщат "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР