Вероятно е имало предложения от различни партии за министри, но

...
Вероятно е имало предложения от различни партии за министри, но
Коментари Харесай

Владислав Панев за Калин Стоянов: Той е консенсусна фигура, логично е да подаде оставка

Вероятно е имало оферти от разнообразни партии за министри, само че решенията са вземани от Мария Габриел и Николай Денков. Отхвърлени са много претенденти. Калин Стоянов е експертна консенсусна фигура. Не знаех по какъв начин се споделя основният секретар на Министерство на вътрешните работи преди да дойда тук. Не е обикновено българската полиция грубо да бие хора без причина. Логичен ход е оставката на министъра на вътрешните работи. Това сподели зам.-председателят на ПГ на " Продължаваме промяната - Демократична България " Владислав Панев в предаването " Офанзива " по Нова Нюз.

Според него при накълцан парламент е обикновено да се търсят нетипични болшинства. " Правителството работи при сложни условия, доверието сред сътрудниците не е на изключително високо равнище. Резултатите са положителни, да вземем за пример нарасналата вероятност пред кредитния ни рейтинг. Важно е промените да се случват по-бързо, това ще бъде съображение кабинетът да продължи да съществува в този си вид. Иначе избори също ще са вид ", разяснява той. 

По думите му не би трябвало да има нови договаряния преди ротацията, само че това е теоретично допустимо. " Не мисля, че би трябвало да има " златни кокошки ", без които не може да съществува. При ротацията би трябвало да се види доста деликатно кои министри какво са свършили. През 2024 година обстановката в Европа допуска по-висок недостиг. Максималният застрахователен приход ще бъде дискутиран. Според мен прекомерно честото му повишение е проблем ", съобщи Панев.

Относно дерогацията той изясни, че страната би трябвало да има потенциал да поеме управлението на рафинерията. " Проблеми с доставките щеше да има, в случай че дерогацията бе отпаднала за три дни. 1 март е много по-разумен период.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР