Верона постигна единадесетата си победа от началото на сезона в

...
Верона постигна единадесетата си победа от началото на сезона в
Коментари Харесай

Джовани Симеоне отново блести в Серия А

Верона реализира единадесетата си победа от началото на сезона в Серия " А ". " Мастифите " сториха предстоящото и на собствен терен не сбъркаха против 18-ия Венеция. Селекцията на Игор Тудор реализира триумф с 3:1, който я приближи на единствено три точки от местата, даващи право за присъединяване в евротурнирите.

Първото полувреме приключи без голове, само че и със сериозен проблем за домакините. Верона трябваше да реализира насилствена промяна още в 6-ата минута, когато гръцкият национал Рецос получи контузия и трябваше да бъде сменен от Кечерини.
 Милан и Удинезе направиха 1:1 в Серия А
Нова неверна стъпка на Милан дава съвършен късмет на Интер

Резултатът оставя отбора водач с 57 точки

След паузата всичко бе решено от класата на Джовани Симеоне. В рамките на 10 минути аржентинецът блесна с две попадения, подсигурили и значимата победа за " мастифите ". В 54-ата минута латиноамериканецът показва цялата си палитра от футболни качества, с цел да матира сънародника си Серхио Ромеро.

Синът на Чоло Симеоне не се спря и малко по-късно вкара за 2:0 след пас на Фараони.

9 минути преди края нигериецът Давид Окереке върна интригата в дуела. Исканият преди време от ЦСКА стрелец се озова на точната позиция и трансформира асистенция на Йонсен в гол.

Надеждите на " летящите лъвове " бързо се изпариха, защото в 88-ата Джовани Симеоне имаше привилегията да оформи своя хеттрик и крайния резултат 3:1.
 Дженоа и Интер направиха 0:0 в Серия А
Интер пропусна златен късмет след издънката на Милан

Миланският гранд е четири мача без победа
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР