Верни на принципа си да оказват подкрепа навреме, Credissimo дават

...
Верни на принципа си да оказват подкрепа навреме, Credissimo дават
Коментари Харесай

Топъл обяд навреме - Credissimo, заедно с клиентите си, всеки ден дарява топла храна

Верни на правилото си да оказват поддръжка в точния момент, Credissimo дават начало на идващия стадий от акцията "Credissimo поддържа битката с COVID-19 ". Самата акция стартира още през месец март, когато Credissimo неотложно реагира с грижа за най-засегнатите от епидемията и от изключителното състояние.

Нуждаещите се от топъл обяд ще могат да го получат гратис и при съблюдаване на всички противоепидемични ограничения - от 30-ти април без почивен ден, сред 12:00 и 15:00 ч. от ресторант Djanam Steak House на бул. Витоша 24 в София. Инициативата започва от столицата, като епицентър на епидемията.

Необходимото и навременно начинание се осъществя взаимно с ресторант Djanam Steak House, който безплатно дава кухнята си и ангажира личния състав си в ежедневното подготвяне на вкусния обяд.

Кампанията се организира под мотото “Топъл обяд навреме” и всекидневно ще бъдат дарявани 300 порции, като при нужда количеството ще бъде увеличено. Менюто ще е разнообразно, а ястията ще се подготвят с артикули, закупени от български производители, за подкрепяне на родното произвеждане. От екипа на Credissimo ще вземат участие интензивно като доброволци в идеята.

Реализацията на самодейността е допустима, с помощта на специфичните връзки на доверие и преданост, построени през годините, сред Credissimo и неговите консуматори. Всеки от тях, платил вноската си след 13.03.2020 година, е съдействал към идеята, дарявайки топъл обяд на човек в потребност.

(платено съобщение)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР