Бившият американски президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен

...
Бившият американски президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен
Коментари Харесай

Тръмп: Байдън се съюзи с „Хамас“ срещу Израел

Бившият американски президент Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския още веднъж откри мотив да разкритикува сегашния собственик на Белия дом Джо Байдън. Причина този път беше решението на Вашингтон да прекрати краткотрайно военната си помощ за Израел поради заканата на Тел Авив да нападна град Рафа, който се намира на границата на линията Газа с Египет.

Според Тръмп по този метод Байдън е взел страната на ислямисткото съпротивително придвижване „ Хамас “.

Корумпираният Байдън преди малко съобщи, че ще спре военните доставки за Израел, които не престават да се борят да заличат терористите от „ Хамас “ в Газа, написа той в личната си обществена мрежа Truth Social.

Тръмп също по този начин напомни, че групировката е виновна за гибелта на хиляди цивилни жертви и бебета, както и че към момента държат и американски заложници, в случай че „ към момента са живи “.

И все пак, корумпираният Джо се нарежда паралелно до тези терористи, тъкмо както зае позицията на радикалните тълпи, които окупират нашите академични кампуси, като се има поради, че неговите донори ги финансират, сподели Тръмп и добави, че „ Байдън е слаб, подкупен и води света непосредствено към Трета международна война “.

След това Тръмп за следващ път съобщи, че в случай че той беше президент, споровете в Украйна и Близкия изток нямаше да се случат.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР