Верижна катастрофа във Велико Търново се размина без жертви.Вторник вечерта в

...
Верижна катастрофа във Велико Търново се размина без жертви.Вторник вечерта в
Коментари Харесай

Шофьорка, станала свидетел на катастрофа: Можехте да убиете мен и детето ми!

Верижна злополука във Велико Търново се размина без жертви.

Вторник вечерта в полицията във Велико Търново е получен сигнал за пътно произшествие с четири автомобила на улица " Магистрална " в регионалния град. Изпратеният на адреса полицейски екип е открил, че са се блъснали лек автомобил " Сеат ", ръководен от 20-годишен, лек автомобил " Шкода ", ръководен от 18-годишен, лек автомобил " Ауди А-6 ", ръководен от 23-годишен и лек автомобил " Ауди ", ръководен от 18-годишен, всички са правоспособни и са от Велико Търново.

При произшествието няма потърпевши, само че след него 18-годишният водач на " Шкода " -та се е доближил до " Сеат " -а и е започнал да ругае и обижда неговия лидер. Нещо повече. Той е счупил стъкло на предната лявата врата на колата.

Младежът бе арестуван за период от едно денонощие, а по случая е стартирано досъдебно произвеждане.

След като случката стана медийно притежание, Пламена Иванова - майка на 1-годишно дете, оповести в обществената мрежа Facebook, че е била на косъм от присъединяване във въпросната верижна злополука. Тя е била единствено няколко коли обратно. 

Пламена Иванова разяснява обстановката, която стартира да се развива още отпреди улица " Магистрална ":

" Пътувах с детето ми, когато една след друга почнаха да ме изпреварват лудо коли. Стигнахме до първия светофар на улицата и колите започнаха да форсират, да надуват клаксони, да викат, някои минаваха и на алено. В обстановката бяха забъркани, забележете - 50 автомобила!!! Когато светофарът светна зелено и потеглих стартира всеобщо непозволено изпреварване, сечене на пътя, форсиране. Накрая от боязън някой да не ми засече пътя и да ме удари, гледах да бъда оптимално покрай колата пред мен... И тъкмо в този миг стана и злополуката, няколко коли пред мен и бебето ми на 1 година. Отново ви споделям, че вие напълно действително можехте да убиете едно почтено дете! Не знам от кое учебно заведение са тези ученици, само че мощно се надявам родители и учители да вземат съответни ограничения, с цел да може да си научат урока и отсега нататък в живота да не вършат по този начин ", написа Пламена.

В мненията под поста Пламена е добавила видео, на което се виждат част от участниците в злополуката - те са се провесили през прозореца на един от колите, до момента в който крещят, надуват клаксона и се снимат. Жената добави, че това, което са спретнали младежите е безобразно и се надява да се засрамят от постъпката си.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР