Веригата за руски стоки и храни Берьозка е с мрежа

...
Веригата за руски стоки и храни Берьозка е с мрежа
Коментари Харесай

Една от най-големите вериги за руски хранителни стоки у нас нае бежанци

Веригата за съветски артикули и храни " Берьозка " е с мрежа от 75 магазина в България и Румъния. Нейният притежател Виктор Бакуревич живее от години със фамилията си във Варна. Как се оправя с проблемите с доставките и какво следва - това той разяснява в изявление за.

Не следим спад на продажбите. Имаме нищожен растеж по отношение на предходната година. Като цяло имаме избрани компликации с доставките и логистиката, изясни Бакуревич.

Стоките за магазините му у нас са главно от Русия, Беларус, Беларуските страни, Грузия, Армения. Вече работят и с пазара на Полша и Германия.

Ние внасяме и от Италия, от Испания. Навсякъде има повишаване на продуктите. Няма място, където може да намерим нещо по-евтино. Може би Южна Америка, само че не сме стигнали още до там. В момента произвеждаме 30% от продуктите, които продаваме, изясни предприемачът.

Вече имаме наети хора бежанци. Не са доста - 6-7 души, не ги означаваме в някакви документи по народност. Поне 200 души от Украйна работят във веригата " Берьозка ", добави той.

Вижте целия диалог във видеото
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР