Веригата магазини John Lewis & Partners отново предизвика еуфория у

...
Веригата магазини John Lewis & Partners отново предизвика еуфория у
Коментари Харесай

Коледната кампания на John Lewis отново развълнува всички

Веригата магазини John Lewis & Partners още веднъж провокира еуфория у клиентите си с прочувствен коледен клип. Тази година обаче той е създаден взаимно със сестринската компания Waitrose & Partners.

На фона на песента Can’t Fight This Feeling на Дан Смит, се следи вярното другарство на момиченцето Ава и един дребен змей на име Едгар, който бълва огън във всеки доста трогателен миг към идния празник. За приказния сюжет помага информационната организация adam&eveDDB, с която производителят на обзавеждане, облекло и домашен принадлежности работи от години.

Краткото филмче е основано в Будапеща, а в фотосите, траяли 2 седмици, са се присъединили близо 100 души. В реалност дракончето Едгар е изиграно от 10-годишно момче, а по-късно е генерирано благодарение на цифрова анимация. С лансирането на акцията в онлайн магазините на Waitrose и John Lewis се появи и детски мърчъндайз.

Екипът отхвърля да разгласи средствата, изхарчени за тазгодишната коледна реклама, само че при предходни акции бюджетът е достигал 7 млн. паунда. Планирано е също и подаяние от 150 хиляди паунда на благотворителната организация FareShare, която се бори с глада във Англия.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР