Веригата магазини Фантастико има нов изпълнителен директор. Позицията вече се

...
Веригата магазини Фантастико има нов изпълнителен директор. Позицията вече се
Коментари Харесай

Фантастико с нов изпълнителен директор и 51 млн. лв. инвестиции

Веригата магазини " Фантастико " има нов изпълнителен шеф. Позицията към този момент се заема от Светослав Гаврилов, доскорошен основен търговски шеф, излиза наяве от обява на интернет страницата на българската компания.

Гарвилов стартира работа като касиер през 1999 година, до момента в който е студент в УНСС, а по-късно се издига и до зам.-управител на обекта на " Плиска ". След спиране поради наложителната тогава казарма, той основава компания за капиталово ходатайство, само че се отхвърля и се връща на работа във " Фантастико ", само че този път в централния офис на компанията като помощник в комерсиалния отдел. Преминава през позициите търговски помощник, търговски шеф и основен търговски шеф.

Веригата е учредена през далечната 1991 година и е благосъстоятелност на Валери Николов. Днес " Фантастико " има 42 супермаркета и над 3 100 чиновници, продължава да се разраства. През 2018 година приходите ѝ надвишават половин милион лв..

За 2020 година компанията възнамерява общо 51 млн. лева вложения в нови обекти. Преди дни бе открит нов магазин в кв. " Манастирски ливади " в столицата. Последният е с повърхност 2 281 кв. м, а инвестицията е 13,7 млн. лева без Данък добавена стойност.

В момента компанията работи още два огромни плана. През лятото ще бъде открит магазин в Банкя, а при започване на идната година - и в Перник. Предстоят и съществени поправки на супермаркетите в Кюстендил и в SkyCity Mall в кв. " Гео Милев " в София.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР