Верига магазини ЗОРА е сред водещите лидери на българския пазар

...
Верига магазини ЗОРА е сред водещите лидери на българския пазар
Коментари Харесай

Търговска верига ЗОРА отвори нов по-голям магазин в Пловдив

Верига магазини ЗОРА е измежду водещите водачи на българския пазар за черна и бяла техника . Това, което я отличава от нейните съперници, е непрестанното предпочитание и блян да се развива, с цел да предложи оптимално най-хубавото потребителско преживяване на своите клиенти. Едни от най-отличителните образци за това са отварянето на нови магазини и разширението и обновяването на към този момент съществуващи в цялата страна.

В тази връзка с наслада ви споделяме, че при започване на ноември месец комерсиална верига ЗОРА откри . Той резервира адреса си на бул. „ Недко Каблешков” 14 , само че към този момент е с двойно по-големи размери. Площта, на която се простира, е цели 1650 кв.м, което дава опция да се предложи на потребителите двойно по-голямо многообразие от техника.



По-рано през октомври тази година верига магазини ЗОРА откри с повърхност, която се разпростира на 1500 кв.м. Магазинът е ситуиран на ул. „ Преспа” 6 , като входът му се намира от страната на бул. „ Симеон Велики”. А доникъде на декември следва откриването на още един.

Всеки един обект, който е част от верига магазини ЗОРА, е планиран по метод, по който акцентът да е ясно емфатичен и да е напълно върху продуктите, които клиентите виждат. Това се дължи на характерния архитектурен жанр на магазините, което кара всеки един клиент да се концентрира върху най-важното, а точно - избора на техника и решението за закупуването ѝ .

С наближаването на един от най-вълшебните и прелестни интервали от годината е време и да помислим за дарове, с които да зарадваме себе си и нашите обичани хора. В тази връзка във верига магазини ЗОРА ще откриете голямо многообразие на артикули, които включват , , и още доста други.



За всички тв фанатици ЗОРА предлага двойно по-голям , които доближават до 86 “, за още по-добро преживяване и време, прекарано със фамилията. За тези от вас, които са запалени геймъри, сме позиционирали нови гейминг зони, където ще откриете. Ценителите на кафето сигурно ще намерят съвършената в специфичния ъгъл, който сме обособили.

Компанията обръща и особено внимание на всички фенове на здравословното хранене, като предлагаме. За актуалната стопанка има богато многообразие на, тъй че с лекост да поддържате вашия дом. Нещо повече, за първи път измежду продуктите, които се оферират в Пловдив, ще откриете.

Като част от грижата за дома разполагаме с необятна гама. Разбира се, няма по какъв начин да не споделим, че сме приготвили доста фантастични оферти за дамите, а точно - още по-богата гама, с които всяка жена да се почувства специфична.

Всичко това е единствено част от богатия избор, който ще откриете във верига магазини ЗОРА. Заповядайте в нашите магазини освен в обновените ни обекти в Пловдив, Хасково и Шумен, само че и! При нас ще откриете артикули на над 200 световноизвестни марки , които са се потвърдили със своето качество. А ние ще се радваме да ви посрещнем в нашите магазини ЗОРА и да ви помогнем да откриете съвършения апарат или подарък за вас и ваш непосредствен човек.



И не на последно място, споделяме за стартиралия по-рано през октомври огромен план на комерсиална верига магазини ЗОРА, а точно -. Проект, който ще включва административна постройка и хранилища за обслужване на комерсиалната мрежа и ще се разпростира на цели 80 000 кв.м.

Освен това тази година комерсиалната марка навърши 30 години , а разширението на мрежата удостоверява големия блян за развиване на верига магазини ЗОРА и несъмнено я утвърждава като водач на българския пазар за черна и бяла техника, трансформирайки я в желано място за извършване на покупки .

Преди или след Коледа в магазини ЗОРА всеки ден е празник. Екипът ни ще да ви помогне да изберете нужния апарат или подарък както за вас, по този начин и за околните ви. Целият подбор на ЗОРА е разполагаем и на.

Търговска верига ЗОРА Ви пожелава здраве, шанс и хубави празници!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР