Верея започна зимната си подготовка за пролетния полусезон в Първа

...
Верея започна зимната си подготовка за пролетния полусезон в Първа
Коментари Харесай

Верея стартира зимната си подготовка, трима нови в състава

Верея стартира зимната си подготовка за пролетния полусезон в Първа лига под управлението на новия старши треньор Благомир Митрев.

Той изведе за първото занятие 18 футболисти, а с отбора не упражняваха бразилецът Елиаш, който ще се причисли към тима в четвъртък и бранителят от Саудитска Арабия Сюлеймани. Той ще дойде в Стара Загора на 15 януари и тогава ще стартира подготовка.

Верея стартира подготовка в сряда, към този момент с едно ново попълнение

Първа подготовка с Верея направиха Георги Вълчев, Антон Огнянов и Симеон Мечев. Вратарят на Берое Богомил Цинцарски ще играе във Верея като преотсъпен. Защитникът Пламен Тенев подписа контракт за 1,5 година. От втория тим на Верея бяха привлечени Михаил Димитров и Емре Емин.

Благомир Митрев показа екипа с който ще работи. Негови помощници са Данаил Желязков, Елиаш Да Силва, който ще продължи да играе и Стоян Колев, който ще тренира вратарите.

"Надявам се да затвърдим триумфите на Верея и тимът да продължи да се развива, стартира Митрев.

"Това са към този момент новите имена, търсим офанзивни футболисти и се надявам че ще намерим подобаващите хора. Поставената ни цел от управлението е място в първата шестица и се надяваме да я реализираме, сподели Благомир Митрев.

Бенгюзов изкара единствено ден в Морето, връща се във Верея

Верея ще тренира до 22 януари в Стара Загора. Първата си контрола отборът ще изиграе против Етър на 18 януари на стадиона в Мъглиж.

От 22 януари до 3 февруари Верея ще организира предварителен лагер в турския курорт Анталия, където ще изиграе четири контроли, а противниците ще бъдат оповестени на по късен стадий.

На 10 февруари Верея ще изиграе последната си контрола против Ботев (Гълъбово).
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР