Верен на своя безкомпромисен стил, Веселин Марешки става все по-яростен

...
Верен на своя безкомпромисен стил, Веселин Марешки става все по-яростен
Коментари Харесай

Марешки разкри големите грехове на парламента и Радев

Верен на своя праволинеен жанр, Веселин Марешки става все по-яростен в рецензиите си към президента Радев.

Ето какво написа той: 

" ДEПУТАТИТЕ ОТ 46-ИЯ ПАРЛАМЕНТ ПОВЕЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА СА В ЛИСТИ!

46-тото Народно заседание се трансформира във фарс. Избраните депутати се подиграха с българите, с парламентаризма, с демокрацията и държавността. Превърнаха институцията в долнокачествен пазар. Направиха България за посмешище пред света!

Какво е това, в случай че не национално изменничество?!

Нито един народен представител от сегашните предатели не би трябвало да има право повече да е в листа. Това е най- дребното, което би трябвало да се случи, с цел да си поемат отговорността за вредите, които нанесоха и на страната, и на народа.

Ако имат геройство да дават отговор за постъпките си, няма да се кандидатират на идващите избори. С какви очи биха го създали?! И кой естествен човек би ги избрал още веднъж?!

Дали са некадърни и алчни за постове, дали някой скрито им дърпа конците- няма значение.

Всички виждаме резултата. Вдигнатият пестник на “режисьора ” Радев изкопа най-голямото дъно в българската политика. Никой от тези “майкопродажници ”, както сами се назовават едни други, няма повече място нито в Народно събрание, нито в президентството. Единствено на Ива Митева съвестта й е проговорила като призна, че не става за политиката и евентуално няма повече да се кандидатира. Всички други гузно мълчат!

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР