Вердер ще продаде българския национал Илия Груев в следващата седмица,

...
Вердер ще продаде българския национал Илия Груев в следващата седмица,
Коментари Харесай

Вердер продава Илия Груев за над 4 млн. евро

Вердер ще продаде българския национал Илия Груев в идната седмица, написа „ Билд “. Поради тзи причина той не игра за зелените в гостуването на Виктория Кьолн за Купата на Германия.

Интерес към халфа има от клубове от Германия, Англия и Италия, както и от Аякс. „ Билд “ заяви неотдавна, че Вердер е отказал оферта от 4 милиона евро за българина. Предожението обаче е усъвършенствано и прехвърлянето ще стане факт напълно скоро.

Без Илия Груев Вердер Бремен отпадна от Купата след загуба от Виктория Кьолн. Тимът от Бремен игра съвсем цялостен мач с човек по-малко – Амос Пипер беше изпъден в 11-ата минута. Въпреки това Вердер на два пъти повеждаше посредством Марвин Дукш и Никлас Фюлкруг. Давид Филип обаче изравняваше за Виктория. А в последните секунди на добавеното време Дони Богичевич вкара за 3:2.

всякакви Шот Майнц с 6:1. Себастиен Алер вкара две попадения, другите бяха дело на Юлиан Брандт, Марсел Забицер, Дониел Мален и Юсуфа Мукоко.

Байер Леверкузен разгроми Теутония Обенсен с 8:0 с голове на осем разнообразни футболисти. Разписаха се Тапсоба, Бонифас, Вирц, Адли, Фримпонг, Хложек, Хофман и Андрих.

За идващия кръг се класираха още Щутгарт, Херта Берлин, Санкт Паули и Холщайн Кил.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР