Вера Лион е най-прочутата ясновидка в родината си, а точните

...
Вера Лион е най-прочутата ясновидка в родината си, а точните
Коментари Харесай

Казахстанската Ванга с много мрачна прогноза за 2018-а година: Предрече смъртта на много знаков политик

Вера Лион е най-прочутата ясновидка в родината си, а точните й предсказания за това, което ще се случи в разнообразни точки на света са й донесли славата на Казахстанската Ванга. Тя е известна освен в родината си Казахстан, само че също и в Русия и останалите някогашни всемирски републики. Вера направи прогнозата си за това, което ни следва през 2018-а година, само че за всеобщо страдание думите й са притеснителни. Особено забавни са вижданията на ясновидката за интернационалните връзки. Тя е уверена, че връзките сред Русия и Съединени американски щати ще се подобрят леко, само че за сметка на това вижда напрежение сред Джнолд Тръмп и друга от великите сили – Китай. Политическият хайлайф в Русия обаче ще загуби една от знаковите си фигури за последните десетилетия. Вера предсказва, че от този свят ще си отиде бащата на перестройката в Съюз на съветските социалистически републики Михаил Горбачов.

През тази година Горби ще навърши 87 години.

Вера Лион предсказва, че естествените бедствия и катаклизмите през актуалната година ще бъдат доста по-сериозни, в сравнение с през 2017-а. Тя прецизира, че доказателство за това към този момент имаме през януари – огромното наводняване в Париж, както и ураганът Фредерика, който вилня в Европа.
„ Започналата година, също както и 2017, ще бъде окървавена – би трябвало да чакаме голям брой човешки жертви в местни спорове и терористични актове, а някои страни даже ще изчезнат от лицето на Земята. Ще има и доста авио произшествия. Освен това ще се появи нова интернационална коалиция, която ще включва Русия. От Джулиан Асандж ще бъдат свалени всички обвинявания. Икономическата рецесия ще се смекчи. А Съединени американски щати и Европа ги чака разпад на другарските връзки. През 2018 година президентът Владимир Путин откакто завоюва изборите, ще се ожени за изцяло непозната млада жена “, твърди Вера Лион, представена от politonline.ru.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР