Венцислав Стефанов за поред път използва цветущия си речник, но

...
Венцислав Стефанов за поред път използва цветущия си речник, но
Коментари Харесай

Венци Стефанов с куп обиди по адрес на Тодор Батков по повод парите, които Левски получава от държавата

Венцислав Стефанов за подред път употребява цветущия си речник, само че този път по адрес на някогашния притежател на Левски Тодор Батков. Той разяснява изявлението му за държавната помощ, която получават „ сините “ през годините, опровергавайки изказванието на юриста, че „ клубът не е получил нито стотинка “.

„ От Тодор минимум съм очаквал да каже такива работи. Левски цялостен живот е на подаяния! Това е истината. Да приказваме ли Левски какъв брой пари е взел от компаниите около Борисов, а? Най-добре е да мълчат. Кой построи бранша на Левски? Откъде са парите? Той споделя, че това било на основата на борчове… Ааааа, по този начин ли било, ти да видиш! Боже благи! Кой ли не дава пари на Левски – то не беше Иво Тонев, то не беше Васил Божков “, сподели Стефанов в изявление за Sportal.

Той също по този начин дефинира Батков за „ необразован, елементарен и изпаднал в деменция “, което надалеч не подхожда на хора с тяхното състояние в обществото и спорта, само че през годините като че ли по-скоро свикнахме с сходна реторика.

Венци Стефанов разкри още, че преди години е разговарял с Томас Лафчис и Владо Грашнов, с цел да потърсят необятна социална поддръжка за „ Герена “ и базите на „ сините “, само че тогава те са му декларирали, че „ Стефан Софиянски е наш човек, ще ни даде стадиона безплатно “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР