Венцислав Иванов беше пребит на работното си място от трима

...
Венцислав Иванов беше пребит на работното си място от трима
Коментари Харесай

Напрежение в Габрово заради пребития от роми магазинер

Венцислав Иванов беше пребит на работното си място от трима души поради забележка на 7 април вечерта. Нападателите са от ромски генезис. Още тази заран към 50 души се събраха пред магазина в Габрово в символ на поддръжка на пребития млад мъж. В момента недоволстващите са пред мястото, където са арестувани побойниците и се пробва да влязат вътре.
Иванов описа, че още с влизането в магазина те са почнали да се закачат с единия от клиентите и да го предизвикат с обидни думи. Агресивните клиенти се закачат на входната врата и с един от новите им сътрудници. Според описа на Иванов той ги е помолил най-учтиво да престанат, след което те го атакуват. Момчето е с комоцио след побоя. Той не познава персонално нападателите и е пуснал тъжба в полицията, показал е и здравно удостоверение. Последва задържането им за 24 часа.

Видеозапис от побоя, появил се в обществените мрежи, провокира вълна от отвращение, предава Нова телевизия. Така довечера в Габрово се събраха протестиращи. Шествието им не беше планувано. Хората се събраха пред Окръжния следствен отдел на града.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР