Венецуела нареди експулсирането на германския посланик заради подкрепата му за

...
Венецуела нареди експулсирането на германския посланик заради подкрепата му за
Коментари Харесай

Венецуела изгони германския посланик

Венецуела подреди експулсирането на немския дипломат поради поддръжката му за опозиционния водач Хуан Гуайдо, който се самообяви за президент на страната. Това предава AFP, представена от " Фокус ".
Министерството на външните работи на страната разгласи, че посланикът на Берлин Мартин Кринер има 48 часа да напусне Венецуела за „ интервенция “ във вътрешните работи на страната, откакто дипломатическият представител посрещна Хуан Гуайдо на летището при завръщането му в Каракас в понеделник.
Гуайдо бе на посещаване в прилежащи страни. При идването си в Каракас политикът не беше задържан, както бяха дали обещание управляващите на Боливарската република.
Лидерът на венецуелската съпротива призна за несполучлив опита за вкарване на филантропична помощ в страната на 23 февруари.
„ Разбира се, ние не можем да считаме за сполучлива акцията на 23 февруари, само че не поради отсъствието на воля в някого от вас “, съобщи политикът. „ Режимът употребява последната си защитна линия, „ колективос “ (въоръжени проправителствени групи) и въоръжени пандизчии “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР