Венета Райкова и бившият й вече съпруг Тишо на бърза

...
Венета Райкова и бившият й вече съпруг Тишо на бърза
Коментари Харесай

Венета си взе колата от Тишо, цялото имущество и детето останаха при нея

Венета Райкова и някогашният й към този момент брачен партньор Тишо на бърза ръка се схванаха за фамилното си имущество и попечителството над сина им.

За водещата на „ Папараци” остава всичко – и жилището, и колата, и грижите за Патрик. Доскорошният мъж на тв звездата пък ще би трябвало занапред да гради живота си изначало, събирайки пари за апартамент и автомобил, с който да пътува до работа.

Че Венета е по-печеливша от раздялата видяха през обективите си и папараците на „ Уикенд”. Онзи ден в 7 сутринта те засякоха журналистката да излиза от вкъщи си в столичния кв. „ Изток”, в който до началото на януари живееше и брадърът Тихомир. Водещата се качи в фамилното беемве със сина си Патрик и колата потегли към центъра на София.

Райкова откара момченцето си до ул. „ Цар Шишман”, където се намира частната занималня „ Дева”. Там хлапакът си написа домашните до обяд, а по-късно отива на учебно заведение – в близкото 133-о СУ „ А. С. Пушкин”.

Преди бракът на Венета да се разпадне, беемвето се използваше от Тишо. Затова и задължението да кара Патрик беше на риалити героя. Всяка заран той караше сина си на учебно заведение, а след това отиваше на работа в офиса на хазартна компания. Припомняме, че в последно време някогашният брачен партньор на водещата ръководи казина, а преди този момент имаше и личен ресторант.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР