Венера в опозиция с Плутон - честите прояви на егоизъм

...
Венера в опозиция с Плутон - честите прояви на егоизъм
Коментари Харесай

Ден, в който небето чува нашите молитви

Венера в съпротива с Плутон - честите прояви на нарцисизъм и незадоволително схващане страстите на другите. Предразполага към невярност. Заради полово задоволство елементарно ще се изпада под непозната взаимозависимост и въздействие. Може да зародят спорове към споразумяване на наследствени въпроси. Пазете скъпите си движимости и собствеността си. Не бързайте да хвърляте обвинявания, даже да са изцяло основателни. Неблагодарността нарушава равновесието.

Меркурий в съпротива с Нептун – аспектът води до неверни заключения, неверни решения, неверни разсъждения. Старайте се да разчитате повече на разсъдъка, в сравнение с интуицията, която може да ви подведе.

Луната е в символ Водолей от 03:38ч

Луната в този знак благоприятства основаването на другарски връзки. Възниква предпочитание да се споделят мисли, хрумвания, прекарвания. Засилва се интереса към всичко ново, извънредно. Човек елементарно се въодушевява и ентусиазира. Засилва се устрема към независимост и самостоятелност. Хората в този момент са по-чувствителни, само че и по-нервни. Не се предлага да се товарите с отговорности и задания.

Да не се сменят медикаментите и метода на лекуване. Възможно обостряне на всевъзможни ревматични заболявания, провали на ставите и костите. Не вървете пешком на дълги дистанции, не стойте дълго време прави. Уязвими са глезените и очите.

Продължава 12 лунен ден до 19:01ч на 30 август (от 18:18ч на 29 август)

Символ сърце, Чашата на Граала. Цветове на деня – разнообразни нюанси на синьото. Енергията на деня – пасивна и спокойна външно, дейна вътрешно. Медитация – сърце. Акценти – избор сред духовния свят и материалния, среща със своята същинска природа, постигане на възприятие за единство с Вселената, мъдрост, алтруистична активност, признателност. Добре е да се посети черква. Това е ден, в който молитвите биват чути.

Ден на любовта, милосърдието и състраданието. Всеки, който се интересува от духовното развиване и самоусъвършенстване, би трябвало да употребява този ден в цялостна мяра. В този лунен ден се появява рядката опция да разберем своята същина. Времето, в което може да се реализира мъдрост, да се получат скрити познания и да се черпи информация от висшите сили. Денят не подхожда за дейни дейности, постижения и битка, а е основан единствено за вътрешна работа. Без значение каква работа ви следва, какви битови каузи ви чакат, просто се настройте да работите над себе си. Това ще донесе положителни резултати.

Днес не е добре да се мисли за пари. Хубаво е да се дава, да се подарява, а не да се взема. За лозунг на деня може да се употребяват думите на Скарлет О,Хара от „ Отнесени от вихъра”: „ Няма да мисля през днешния ден за нищо, ще мисля за него на следващия ден.”

Да се пият повече течности – вода, сокове. Физическото натоварване да е малко – подобаващи са занимания - стречинг, йога, цигун. Уязвими органи са сърцето и сърдечно-съдовата система. На тези органи да се отдели задоволително внимание.

Идеален ден за нежни усеща, за първа среща. В 12 лунен ден може да срещнете своята дълго чакана половинка, идеалната за вас обич. Идеален е за подписване на брак. В този ден не би трябвало да има жестоко отношение, да се изричат обиди. Лошото може да остане за дълго в паметта на индивида и мъчно да се не помни. Проявете в този лунен ден най-много нежни и топли усеща, намерете позитивните моменти в него!

Секс – Добре е телесните удоволствия да минат на назад във времето. Ако въпреки всичко предприемете фамилиарност, то сексът би трябвало да бъде, колкото може повече нравствен. Важни са не толкоз техническите умения, едвам се отдава повече обич, деликатност, добрина и схващане. Не е уместно за зачатие, защото детето ще има не лека орис.

Подстрижката в същото време усъвършенства здравето, освобождава ви от обидите и притегля благосъстояние.

Следва 13 лунен ден от 19:01ч на 30 август до 19:37ч на 31 август

13 безоблачен ден – Ден, когато се откриват вратите на бъдещето. Добре е да стартира цикъл за ликвидиране на физическото тяло и да се освобождавате от отрицателна сила. Подходящо е за работа с интелектуален труд. Всяка неприятна мисъл в този ден може да се въплъти в действителността, по тази причина следете за думите, които изричате и контролирайте хода на мислите си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР