Венера ще влезе в знака Козирог на 8 януари и

...
Венера ще влезе в знака Козирог на 8 януари и
Коментари Харесай

Венера навлиза в Козирог - ето какво означава това

Венера ще влезе в знака Козирог на 8 януари и ще остане тук до 1 февруари. В днешно време на планетата Венера се отдава огромно значение, защото светът е притеглен от физически и материалистични удоволствия и улеснения, които са факторите, показани от тази планета.

Венера в Козирог има право да се назовава " желязната лейди ". Венера е планета, която символизира женския принцип във всеки от нас, виновна за нашите полезности, любовни взаимоотношения и способи за реализиране на благосъстояние. Козирогът е най-дисциплинираният знак на Зодиака, експерт в своята област, стремящ се към престижа и върха на кариерната стълба.

Така че Венера в Козирог демонстрира любовта си посредством виновни и логичен сантиментални жестове. През този интервал ще станем по-сдържани в изложение на възприятията, и трезвият разум ще надвива над страстите.
Този интервал е превъзходен за вземането на значими решения, защото илюзиите се разсейват и ние виждаме действителността такава, каквато е. Ако започнете нова връзка през това време, тя ще бъде продължителна и сериозна. Между другото, преносът на Венера в Козирог е отлично време за брак. И като цяло, сключването на контракти и бизнес покупко-продажби.

Ако по време на този пренос Венера има отрицателни аспекти с други планети (в персоналния ви хороскоп), може да се получи изстудяване в любовни връзки. Мъжете могат да употребяват позицията си, с цел да убедят някоя своя подчинена да имат любовна спекулация, а дамите могат да употребяват чара си, с цел да реализиран професионални цели.

Овен
Транзитът на Венера ще се организира в 10-я ви дом. В интервала на преноса ще постигнете мечтаните резултати на работното място. Този пренос ще ви държи дейни. Трябва да се държите добре с другите и да избягвате да говорите неприятно за тях. Нещата ще вървят добре в фамилния живот. Ако сте имали различия, в този момент можете да разрешите разликите си и да стартира още веднъж. Може да изкупите грешките си като подарите нещо на съпруга/та си.

Телец
Транзитът на Венера ще премине през 9-я ви дом. Ще работите извънредно интензивно и шансът ще ви благоприятства. Мнозина ще проявят интерес към осъществяването на религиозни действия. Помагането на нуждаещите ще ви донесе нравствен мир. Хармонията ще надделее във вашето държание, заради което хората биха желали да се сближат с вас. С въздействието на Венера ще попаднете на положителни другари. В любовта ще можете намерено да изразите възприятията си пред своите сътрудници.

Близнаци
Венера ще премине през вашия осми дом. Поради въздействието на този пренос, може да има повишаване на вашето его, което ще докара до жестоко държание към близките и по този начин да ги нараните с думите си. Затова се предлага да мислите преди да се изкажете и да оцените резултата на думите си върху другите. През това време ще станете чувствено дейни, което ще повлияе на вашата централизация. Положете старания да извършите фантазиите си и да се възползвате оптимално от тази опция. За да постигнете вътрешно равновесие може да медитирате или да вършиме йога.

Рак
Венера ще премине през дома на брака и също по този начин оказва въздействие върху дълготрайните партньорства. Този пренос ще бъде от изгода за вашия сватбен и любовен живот. Ако желаете да узаконите връзката си, удобно е да предложите на партньора/ката си брак. Трябва да останете внимателни във връзка с вашето здраве, защото всеки здравословен проблем може да възникне в близко бъдеще.

Лъв
Планетата Венера минава през шестия ви дом, а нейното разположение може да донесе провокации и трудности в живота ви. Трябва да останете деликатни през това време. Враговете ви могат да се прикриват като другари, само че те ще се преструват от самото начало. През това време можете да изключите съперниците си. Женените Лъвове би трябвало да схванат, че е в техен интерес да заобикалят всевъзможни разногласия в връзките си. Трябва да останете търпеливи, а не да реагирате.

Дева
Венера минава през вашия пети дом на децата, любовта, креативните умения. Този пренос ще донесе плодотворни резултати в обществената и любовната сфера. Ще се държите учтиво с хората и ще бъдете подготвени да помогнете на всеки. Можете да предприемете някои съществени дейности, с цел да въведете позитивни промени в фамилията си. Също по този начин би трябвало да изявите креативната си страна.

Везни
Венера ще се движи през бранша на дома и фамилията. Този пренос на планетата може да промени живота ви по положителен метод. В фамилния живот връзките с членовете на вашето семейство ще се подобрят. Ще разберете, че човек се нуждае от наличието на околните си хора, с цел да преодолее всяка сложна фаза от живота. Може да планирате да отидете при фамилията си, при положение, че живеете надалеч от тях. От друга страна, може да си помислите за закупуване на нова къща или транспортно средство. През това време можете да извършите родителите си щастливи, като им помагате.

Скорпион
Венера ще транзитира третия ви дом. Ще имате опцията да се насладите на творчеството като изкуство и музика. Вашето ярко, усмихнато лице ще направи членовете на вашето семейство щастливи. Връзката ви с вашите по-малки братя и сестри може да се усъвършенства. През това време несемейните хора могат да се натъкнат на човек, с който могат да споделят живота си. Времето може да бъде предизвикателство за работещите и те да се усещат уплашени и претрупани от несъразмерна работа. За да се подмладите, потребно е да се прави Пранаяма.

Стрелец
Планетата Венера ще премине през втория ви дом на парите, ресурсите. Парите са значим фактор за реализиране на удобен метод на живот, заради което сте склонни да спестявате и да печелите повече. Следователно, вие няма да се наложи да се изправите пред финансови проблеми при този пренос, защото има шансове да увеличите приходите си. Също по този начин, може да се организира удобно събитие в фамилията ви. Не забравяйте, че гласът ви е вашата еднаквост и посредством него вие изразявате себе си и вашите мисли. Следователно, хората ще се приближават до вас, в случай че говорите учтиво. Наред с това, ще започнете да се фокусирате върху тематики, които се нуждаят от повече внимание.

Козирог
Първия ви дом ще е окупиран от планетата Венера по време на този пренос, който ще се окаже удобен и ще докара до мечтани резултати в разнообразни аспекти на живота. Тези, които са женени ще прекарат качествено време с брачния си сътрудник и ще преживеят някои запаметяващи се моменти дружно. Хората от този знак, които са свързани с бизнеса на изкуството, занаятчийството и хубостта, могат да реализират потребни резултати. Семейният живот ще бъде изпълнен с благополучие и родителите ви ще останат удовлетворени от вашето държание. Като цяло този пренос се оказва удобен за Вас.

Водолей
Венера ще минава през 12-я ви дом. За да украсите къщата си, можете да помислите за някои поправки, размесвания или допълнения. Ще можете да изпълнявате дилемите, които имате в точния момент. Хората, които работят, може да се наложи да пътуват на далечни дистанции, което може да се окаже изтощително, само че би било много потребно. Необходимо е да останете внимателни към своите скрити или секрети съперници. За да поддържате единение в фамилията, би трябвало да поддържате връзка с членовете. Ако чувствате, че някой от тях върви в неверна посока, тогава го накарайте да разбере и да му помогнете да развие позитивни мисли. Грижете се за здравето си и спазвайте уравновесена диета.

Риби
Планетата Венера ще премине през 11-я ви дом. Заетите от вас ще получат благодарност за усилената си работа и напъните си на работното място. Заедно с това, има възможност да получите и награда. Може да се изпълнят вашите стремежи в този интервал. По време на преноса на Венера ще има усилване на вашите религиозни и духовни усеща. Можете да харчите пари за подкрепяне на нуждаещите се и бедните. Тези действия ще ви дадат нравствен мир. Времето е удобно за студенти, които се явяват на изпити, защото има шансове да получат мечтани резултати.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР