Венелин Кондаков скочи на всички хейтъри, които разкритикуваха пищните форми

...
Венелин Кондаков скочи на всички хейтъри, които разкритикуваха пищните форми
Коментари Харесай

"В България все още не сме готови за това": Венелин Кондаков бесен, отправи закана заради Ина Гаярди

Венелин Кондаков скочи на всички злобари, които разкритикуваха обилните форми на нежната му половинка Ина Гаярди. Инфлуенсърите са на първото си екзотично странствуване за годината, като този път двойката се е спряла на красивия Дубай.

Именно фотография от плажовете на модерния град Кондаков показа, само че явно фотото е предизвикало мнения. Към момента секцията с мнения е изключена, само че очевидно за това има разумно пояснение. На стори Кондаков написа: " В България не сме подготвени за тела като това на Ина Гаярди в последния ми пост. Ето за какво ще го изтрия. Все отново не живеем в Америка ". Става въпрос за фрагментите тук, които са към момента онлайн:

Виж още: Какво се случва в наши дни с паметната Стойка Пеперудата от " Big Brother 1 "?

Не излиза наяве какви са били мненията, само че очевидно рецензиите са преобладавали. Ина е известна с обилното си и секси дупе, което много припомня това на риалити звездата Кайли Дженър. Певицата обаче постоянно е имала секси извивки, които не са придобиди благодарение на пластичните хирурзи, а това елементарно може да се види от фотосите.

Виж още: Тейлър Суифт продължава да чупи върхове, котката ѝ коства 97 млн. Щатски долар

Иначе 2022 година бе много сполучлива за Гаяри и Кондаков, които си подариха незабравими страсти. Двамата посетиха едни от най-красивите кътчета по света, а наподобява, че ще продължат да вършат това е през актуалната 2023 година Смело може да се каже, че двамата са едни от най-хубавите травъл инфлуенсъри, а фотосите им са меко казано магични. Интересен факт е, че двамата сами си вършат фрагментите, а Венелин е разпален много по фотографията.

Звездният фризьор даже показа, че е вманиачен почитател на дроновете, с които прави още по-уникални фрагменти, на които всички техни почитатели стават очевидци в обществените мрежи.

Виж още: " На моето дете татко не му липсва "! Хората вбесиха Златка Райкова, не им остана длъжна

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР