Великотърновският университет Св. св. Кирил и Методий въвежда изискването за

...
Великотърновският университет Св. св. Кирил и Методий въвежда изискването за
Коментари Харесай

Великотърновският университет въвежда зелен сертификат за присъствено обучение

Великотърновският университет " Св. св. Кирил и Методий " вкарва условието за зелен документ на студентите, с цел да премине към присъствено образование за втория учебен срок.  

Зимната изпитна сесия за постоянните студенти и образованието на задочниците във Великотърновския университет се организират онлайн. Вторият учебен срок ще стартира също с образование в електронна среда. От 7 март занятията за студентите в постоянната форма на образование ще станат присъствени, само че единствено за академичната юноша, която има годен документ за имунизация, преболедуване или проучване. Това разпореди ректорът на ВТУ проф. Христо Бонджолов.  
Великотърновският университет минава на електронно образование
Великотърновският университет „ Св. св. Кирил и Методий “ минава напълно на електронно образование до 8 ноември. Със заповед на...
Прочети повече
Учебните занятия за летния учебен срок за магистрите в постоянно и задочно образование ще бъдат по схемата 1/3 присъствено и 2/3 електронно. Полагането на изпитите ще се реализира онлайн, като се изключи държавния изпит по гражданскоправни науки в Юридическия факултет, осведоми БНР.

Още:

Още от ОБРАЗОВАНИЕ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР