Руският президент Владимир Путин днес нареди учения за изстрелване на

...
Руският президент Владимир Путин днес нареди учения за изстрелване на
Коментари Харесай

Путин нареди учения за изстрелване на ракети, докато разгневеният Кремъл предупреждава, че „няма да сте в безопасност на Даунинг стрийт 10“

Руският президент Владимир Путин през днешния ден подреди учения за изстрелване на нуклеарни ракети и предизвести, че даже Даунинг стрийт няма да бъде в сигурност.

Той сподели на министъра на защитата Сергей Шойгу да приготви учения в близко бъдеще, " с цел да увеличи готовността на нестратегическите нуклеарни сили за осъществяване на бойни задачи ". Руският министър на защитата сподели, че ще включва сухопътни, въздушни и военноморски сили.

Говорител на министерството сподели: „ Ще бъдат взети набор от ограничения за упражняване на подготовката и потреблението на нестратегически нуклеарни оръжия. “ Бившият съветски президент Дмитрий Медведев даже допусна, че сходни оръжия могат да бъдат употребявани против Обединеното кралство и неговите съдружници.

„ Броят на негодниците измежду западния политически хайлайф, които приканват за изпращане на войските си в несъществуваща страна, се усилва “, сподели Медведев в обява в Telegram, лъжливо потвърждавайки, че Украйна не съществува. „ Те също по този начин приканват за интензивно изп...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР