Великобритания ще трябва да участва в изборите за ЕП на

...
Великобритания ще трябва да участва в изборите за ЕП на
Коментари Харесай

На Острова: Великобритания ще трябва да участва в изборите за ЕП

Великобритания ще би трябвало да взе участие в изборите за Екологичен потенциал на 23 май, тъй като няма да успее да утвърди договорката за Brexit преди този момент, съобщи английският първи министър и в действителност вицепремиер Дейвид Лидингтън, представен от Ройтерс.
Премиерът Тереза Мей се беше заела да анулира тези избори във Англия, в случай че бъде признато съглашение.
Според Лидингтън обаче държавното управление счита, че към този момент няма задоволително време Народното събрание да ратифицира другите текстове, които са нужни за влизането в действие на съглашението преди 23 май.
Мей се надяваше да избегне присъединяване на Англия в изборите за Екологичен потенциал, само че досега договарянията с опозиционната Лейбъристка партия за реализиране на съглашение по Брекзита не дават резултат.
" За жал няма да е допустимо да приключим този развой преди датата на изборите за Европейски парламент, тъй че те ще би трябвало да се състоят. Ще удвоим напъните си забавянето по-късно да е допустимо най-кратко.
В идеалния случай бихме желали да сме в обстановка, при която определените английски евродепутати въобще да не заседават в Европейския парламент и да приключим с въпроса преди лятната почивка ", съобщи Лидингтън.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР