Великобритания съобщи, че е наложила нови санкции срещу финансовата мрежа

...
Великобритания съобщи, че е наложила нови санкции срещу финансовата мрежа
Коментари Харесай

Великобритания наложи санкции срещу бившата съпруга на Путин и негови роднини

Великобритания заяви, че е наложила нови наказания против финансовата мрежа на съветския президент Владимир Путин, в това число против някогашната му брачна половинка Людмила и негови родственици, съобщи Ройтерс.

" Изобличаваме и нападаме сенчестата мрежа, правеща допустима първокласния метод на живот на Путин и затягаме примката към вътрешния кръг от най-приближените му ", съобщи английският външен министър Елизабет Тръс. " Ще продължим да глобяваме всички, които подкрепят и спомагат за експанзията на Путин, до момента в който Украйна не победи. "

Налагат се наказания против някогашната брачна половинка на Путин Людмила и братовчеда на съветския водач, предприемача Игор Путин, заместник-председателя на застрахователната компания " Согаз " Михаил Путин и ръководителя на съвета на шефовете на " Групата компании МАРТ " Роман Путин, прецизира ТАСС.

Санкции, предвиждащи възбрана за влизане във Англия и заледяване на активи, са наложени и на някогашната олимпийска шампионка по художествена гимнастика Алина Кабаева и баба ѝ Анна Зацепилина, както и на предприемачите Михаил Шеломов и Александър Плехов, члена на съвета на шефовете на " Согаз " Михаил Клишин, генералния шеф на " Морски порт Геленджик " Владимир Колбин, президента на НПФ " Газфонд " (пенсионния фонд на " Газпром " ) Юрий Шамалов и юриста Виктор Хмарин.

Източник БТА
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР