Великобритания разширява обхвата на тестваните работници, вече за коронавирус ще

...
Великобритания разширява обхвата на тестваните работници, вече за коронавирус ще
Коментари Харесай

Великобритания разширява тестването с работещите в ключови сфери

Великобритания уголемява обсега на тестваните служащи, към този момент за ковид ще се изследват и всички в основни за страната сфери - като учители, държавни чиновници, снабдители на храна.Това заяви английският министър на опазването на здравето и обществените грижи Мат Ханкок, представен от " 24 часа ".
Досега в Обединеното кралство единствено медиците и личният състав в старческите домове подлежаха на инспекция за болестта, а държавното управление търпи рецензии, че не е въвело всеобщото тестване. 
По думите на Ханкок разработваната стратегия за тестване и следене на контактните лица за задържане на равнищата на разпространяване на вируса във Англия може да разреши облекчение на разпоредбите за обществено разграничаване.
" Тестването, следенето и следенето работят по-ефективно, когато е ниско равнището на новите случаи, тъй че колкото е по-ниско равнището на новите случаи, толкоз по-ефективно може то да бъде поддържано ниско посредством проби, следене и следене, вместо да се постановат по-строги ограничения за обществено разграничаване ", сподели здравният министър.
Според Мат Ханкок въпреки всичко няма " автоматизирана връзка " сред мащаба на " тестване, следене и следене " и ограниченията за обществено дистанциране
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР