Великобритания остана потресена от филм на Канал 4, посветен на

...
Великобритания остана потресена от филм на Канал 4, посветен на
Коментари Харесай

Нов филм за принцеса Даяна: тя говори за болестта си, секса с Чарлз и изневярата

Великобритания остана потресена от филм на Канал 4, отдаден на принцеса Даяна. В него бяха показани неизлъчвани до момента фрагменти на принцесата, в която тя приказва за персоналния си живот. Записите са направени през 1992 и 1993 година

Във кино лентата Даяна приказва намерено за някои от най-тежките си моменти като брачна половинка на Чарлз, разкрива по какъв начин са се срещнали, каква е била връзката им и даже интимни детайлности от техните взаимоотношения.
Първата среща с Чарлз
Даяна споделя, че като цяло не била впечатлена от Чарлз. Нещата се трансформирали след игра на поло в Съсекс, когато тя била на 18 години. Той я заговорил, ясно посочил, че си пада по нея. След това почнал да я целува. "Така не вършат хората ", помислила си тя. Чарлз траял да я преследва, като кученце. "Бях поласкана, само че и доста озадачена ", споделя Даяна.

Ухажването
Принцесата споделя, че Чарлз флиртувал необичайно. "Обаждаше ми се всеки ден в продължение на седмица, а по-късно в продължение на 3 не ме търсеше. Много необичайно. Приех го това за обикновено - като желае да знае по какъв начин съм, просто ме търсеше. Вълнувах се, когато се обаждаше. И аз, и съквартирантките ми ".

Годежът
Даяна разкрива, че с Чарлз се срещнали единствено 13 пъти преди сватбата си. "Мислех си, че когато се жениш за някого, значи че го обичаш ", разяснява тя във кино лентата.

Принцесата разяснява и изявление от 1981 година, което дали дружно с Чарлз. То се случило тъкмо след оповестяването на годежа. Журналистът попитал дали са влюбени. "Да, несъмнено, че сме ", споделила Даяна, а Чарлз допълнил: "Каквото и да значи да си влюбен ". Тя останала вцепенена, а този отговор я травмирал вечно.

Сексът с Чарлз
Даяна и Чарлз правили "странен " секс един път на всеки три седмици. Сексуалният живот завършил с раждането на принц Хари през 1984 година
 Instagram

Връзката на Чарлз с Камила и принц Филип
Когато Даяна схванала за връзката сред брачна половинка й и Камила, сложила въпроса пред Чарлз. "Отказвам да бъда единственият принц на Уелс, който в никакъв случай не е имал държанка ", бил неговият отговор. Тогава тя си спомнила за диалог сред принц Филип и Чарлз. Тъстът й тогава споделил, че в случай че един брак не върви, постоянно може да се върнеш към него след 5 години.

Съветът на кралицата по отношение на изневярата на Чарлз
Даяна се разплакала пред кралицата, когато поискала съвет за извънбрачната връзка на Чарлз. Попитала я какво да прави. "Не знам какво да направиш, Чарлз е обезсърчителен ", споделила тя. "Това беше всичко, цялата помощ, в никакъв случай повече не я помолих за нищо ", споделя Даяна.

Булимията
Заради проблемите си в фамилията и изолацията от кралското семейство Даяна развива булимия. "Всички знаеха за булимията ми и виняха проблемите ми с Чарлз за това. Бях и отхвърлена от кралското семейство, мислиха, че не съм задоволително добра, с цел да съм част от тях ", споделя тя.

"Можех да се отдал на алкохола, можех да се отдам на анорексията. Но това щеше да бъде прекомерно очевидно. Затова избрах дискретността на булимията. Така избрах да нараня себе си, а не Вас ", добавя тя.

Слагането на маска за пред света
Докато зад вратите на двореца двойката е изправена пред проблеми и битка, Даяна споделя, че са се правили на сплотени на обществените места. Даяна споделя, че постоянно се е чувствала некомфортно в автомобила на Чарлз. Просто не се е чувствала сигурна.
 ЕПА/БГНЕС
Най-доброто време от живота й
Най-щастлива Даяна се чувствала, когато живеела с трите си приятелки в Челси в Лондон. "Бях толкоз щастлива. Живеех с трите си приятелки, най-хубавото време от живота ми ", споделя тя.

Да бъдеш въстаник
"Бях въстаник, постоянно съм се осмелявала, постоянно съм правила противоположното на всички останали. Не ме интересуваше протоколът, желаех да бъда с хората, да се развличам, да се грижа за тях ".

Прочетете още:

Братът на принцеса Даяна: излъгаха мен и децата ѝ на погребението

Какво са си споделили Уилям и Хари с майка си Даяна в последния ден от живота й

"Изпратих някой да те убие, извън е " - заплашителното позвъняване на принцеса Даяна към Камила

Принц Хари: "Никое дете не трябва да върви след ковчега на майка си пред хиляди хора "
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР