Великобритания обяви създаването на международна експертна група за ефективното противодействие

...
Великобритания обяви създаването на международна експертна група за ефективното противодействие
Коментари Харесай

Великобритания създава международна група за борба с пандемии

Великобритания разгласи основаването на интернационална експертна група за ефикасното противопоставяне на новите пандемии, оповестява Reuters.
В рамките на Партньорството за подготвеност за пандемия (PPP), основано под егидата на Г7, на срещата на върха на водачите на формата през юни ще бъдат дадени рекомендации по какъв начин да се реализира задачата за създаване на ваксини против нови вируси в границите на 100 дни. „ Обединеното кралство се ангажира да работи с нашите сътрудници за по-добра отбрана против ковид и усилване на световната подготвеност за бъдещи пандемии. Тази нова експертна група ще способства за напъните ни за отбрана на хората от зараждащи болести във всички краища на света в продължение на доста години напред “, увери английският министър на опазването на здравето Мат Ханкок, съобщи организация Фокус.
 Здравният министър на Франция се разгласи за поетапно събаряне на карантината Здравният министър на Франция се разгласи за поетапно събаряне на карантината
Министърът на опазването на здравето на Франция Оливие Веран е на мнение, че е оправдано постепенната анулация на карантината по райони, а...
Работата на PPP ще се управлява от Патрик Уоланс, старши теоретичен консултант към държавното управление на Обединеното кралство, и ще включва ръководители от фармацевтични компании като AstraZeneca, Pfizer и JohnsonJohnson.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР