Велико Търново. Средства за изграждане на пешеходната алея от квартал

...
Велико Търново. Средства за изграждане на пешеходната алея от квартал
Коментари Харесай

Велико Търново: Средства за изграждане на пешеходната алея от квартал „Асенов“, през местността „Ксилифор“, до Арбанаси и Шереметя, ще набира Туристическо дружество „Трапезица 1902“

Велико Търново. Средства за създаване на пешеходната алея от квартал „ Асенов “, през местността „ Ксилифор “, до Арбанаси и Шереметя, ще набира Туристическо сдружение „ Трапезица 1902 “. Това заяви за Радио „ Фокус “ – Велико Търново Георги Димитров, секретар на сдружението. Дарения ще се набират по време на обичайния Коледен благотворителен бал, който ще се организира на от 19.00 часа на 13-ти декември в ресторант „ Момина цитадела “ в местността „ Ксилифор “. Инициативата тази година е за основаване на ъгъл за отдих в правата от кв. „ Асенов “ до „ Ксилифор “. Ще бъде построена беседка с към 15-20 меса, барбекю и атрактивни спортно-развлекателни уреди за деца. Георги Димитров напомни, че предходните години със средства и материали, дарени от другари на сдружението, е построен подслон към чешмите при село Дълбок дол, а по-късно и ъгъл за отдих с приказни герои на „ Ксилифор “.
Той означи, че на благотворителни коледен бал на 13-ти декември, с изключение на от куверт, средства ще се набират и от оповестения търг, на който ще се продават пластики, направени от студенти от Катедра „ Скулптура “ към Великотърновския университет „ Св. Св. Кирил и Методий “, и снимки на фотографи от Велико Търново и Горна Оряховица. Ще бъде разиграна и лотария с дарове. На място ще бъде ситуирана и дарителница. Предвидени са доста музика и танци. Водещ ще е актрисата Стефка Петрова.
Надежда КРЪСТЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР