Велико Търново. С много приятели и гости в голямата зала

...
Велико Търново. С много приятели и гости в голямата зала
Коментари Харесай

Велико Търново: В Общината се състоя концерт под наслов „Приятели на социалните услуги“

Велико Търново. С доста другари и посетители в огромната зала на Общината в средата на седмицата се организира концерт под наслов „ Приятели на обществените услуги “, проведен от дирекция „ Социални действия и опазване на здравето “ при Община Велико Търново. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . Поводът бе отбелязването на Деня на донорите в България и идните коледни и новогодишни празници.
С богата стратегия, доста песни и танци потребителите от обществените услуги, функциониращи на територията на община Велико Търново, изявиха своите гении. Деца, младежи и възрастни изрекоха своята признателност на хората, оказали им помощ и поддръжка през годините.
„ С присъединяване им през днешния ден в празничната стратегия ние потвърждаваме, че в община Велико Търново поддържаме и работим интензивно за свободния и самостоятелен живот на хората от обществените услуги и тяхното пълноправно присъединяване в обществото. Благодарим на нашите донори – хората, които не просто подаряват изпитание, труд и средства, а това, което за всички нуждаещи се е най-важното – късмет за по-добър живот. Вашата поддръжка и внимание прави потребителите от обществените услуги същински щастливи. Надяваме се, че техните ориси ще продължат да допират сърцата ви “ – с тези думи Росица Димитрова, шеф на дирекция „ Социални действия и опазване на здравето “, се обърна към хората, почели концерта.
Приветствия за жеста на признателност, за страстта и прелестните осъществявания сервираха Благовеста Факирова – ръководител на Дарителско съдружие „ Св. Иван Рилски “, доцент Диана Димитрова – шеф на филиала на Медицински университет - Варна във Велико Търново, Мая Пешева- Владкова – шеф на дирекция „ Социално подкрепяне “, доктор Петя Илиева – ръководител на Сдружение с нестопанска цел „ Фортуна “, Десислава Коева – представител на „ Лактима “ ЕАД, Катерина Златкова от Сдружение „ ЗОВ – България “, Йонко Христов от Професионален сержантски лицей към НВУ „ Васил Левски “ и други
Събитието почетоха представители на институции, организации и компании, които получиха специфични благодарствени грамоти и дарове, ръчно направени от хора в обществените услуги. С прочувствените си осъществявания участниците в концерта провокираха сълзи от наслада и усмивки по лицата на всички почели събитието.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР