Велико Търново. Председателят на ПП Републиканци за България“ и водач

...
Велико Търново. Председателят на ПП Републиканци за България“ и водач
Коментари Харесай

Лидерът на ПП Републиканци за България Цветан Цветанов присъства на Света литургия, отслужвана за празника на Велико Търново

Велико Търново. Председателят на Политическа партия „ Републиканци за България “ и лидер на великотърновската листа с претенденти за народни представители Цветан Цветанов съблюдава дългогодишната си традиция да участва, през цялото време, на Светата литургия, отслужвана за празника на Велико Търново. Това оповестиха от пресцентъра на партията . Днес Велико Търново отбелязва популярната победа на цар Иван Асен II при Клокотница, както и делото на благодетелите на града.

Литургията стартира рано сутринта и на този 22 март, ръководена от Великотърновския митрополит Григорий. Заради ограничаващите ограничения и затворени музейни обекти, службата по изключение се състоя, не в емблематичната черква „ Св. 40 мъченици “, а в Катедралния храм „ Свето Рождество Богородично “.

Заедно с Цветан Цветанов на богослужението участваха и претендентите от листата с номер 21 - Борислав Ангелов, Стефан Дойкин, Андрей Маринов, Фикред Ферадов, Пламен Маринов, Николай Драков, който е и регионален координатор на Републиканци за България и Иван Станев, координатор на секторна политика „ Електронно ръководство “ в партията.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР