Велико Търново. Ново спонсорско партньорство обяви футболен клуб Етър ВТ“,

...
Велико Търново. Ново спонсорско партньорство обяви футболен клуб Етър ВТ“,
Коментари Харесай

Велико Търново: Футболният клуб „Етър ВТ“ обяви ново спонсорско партньорство

Велико Търново. Ново спонсорско партньорство разгласи футболен клуб „ Етър ВТ “, оповестиха от пресцентъра на Община Велико Търново . „ Виолетовите “ ще си сътрудничат с известната компания за спортни залози WinBet. Контрактът е със период за една година. Договорът бе парафиран от заместник-кмета проф. Георги Камарашев, който е ръководител на Управителния съвет на „ Етър ВТ “, както и от Биляна Митева – изпълнителен шеф на компанията.
„ Споразумението е с доста положителни финансови параметри, които ще доведат до повишение на качеството на футбола. Условията за спорт във Велико Търново и в частност – на стадион „ Ивайло “, ще станат още по-добри “, сподели проф. Георги Камарашев. Той напомни, че през миналото лято Общината е вложила над 200 000 лв. за възстановяване на градския стадион – главно ремонтирани бяха двете съблекални, както и санитарните възли във всички браншове. Напълно приключен бе някогашният бранш за посетители, където бе възобновено бетонното покритие, а по условие на Министерство на вътрешните работи бе инсталирана висока ограда. Създадена бе нова зала за конференции, закупено бе съоръжение за трафопоста. С целеви средства от спортното министерство стадион „ Ивайло “ се снабди със модерно осветяване.
Представителите на WinBet също показаха задоволство от партньорството с „ виолетовите “. Един от уговорките на компанията ще бъде обезпечаването на осведомително табло за футболните срещи, както и нови екипи за тима.
Двамата капитани на „ Етър ВТ “ Иван Петков и Иван Стоянов оцениха позитивно съглашението и бяха безапелационни, че контрактът затвърждава финансовата непоклатимост на клуба.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР